Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kocham mój kraj i jak widzę coś takiego to pęka mi serce... Przez chwile myślałem, ze to jakiś skecz, ale oni tak na serio...
Hahaha jakie wzniosłe teksty jak u 12 letniego nacjonalisty.
Niestety to jest miłość platoniczna bo ten kraj od 400 lat to karykatura państwa. Masz płacić podatki, umrzeć przed emeryturą i nie głosić sprzeciwu.
Mieliśmy szansę na normalność pod zaborem Pruskim i Austriackim.

Zwykły kawałek dwukolorowego materiału. Nic więcej
może dla ciebie ułomku
Kocham mój kraj i jak widzę coś takiego to pęka mi serce... Przez chwile myślałem, ze to jakiś skecz, ale oni tak na serio...
To chyba masz syndrom sztokholmski
Wiewór napisał/a:
Mieliśmy szansę na normalność pod zaborem Pruskim i Austriackim.
Spróbuj, co Cię tu jeszcze trzyma ? Wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, kasa leży tam na ulicach itp.
Rodzina mnie trzyma.

czas nauczyć sie kochać ludzi tak szybko odchodzą
Właśnie że trzeba ich jawnie nienawidzić, gardzić nimi i traktować podle, bo jak już kopyrtną to potem nie wypada.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2020-05-12, 12:21 ]
Racja - poprawione
Trochę powinni potrenować do tego pocztu flagowego, to jest forma wyróżnienia a wzięli do tego totalnie gości nie przygotowanych
Właśnie trenują. Trening czyni mistrpza. Myślisz że hamburgery od razu są tacy wyczwiczeni?
Właśnie trenują. Trening czyni mistrpza. Myślisz że hamburgery od razu są tacy wyczwiczeni?
Nigdzie tego nie napisałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie