Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:54
Nobsonik 2012-09-21, 20:11
Poczta z zagranicy nie przychodzi w ciągu 7 dni, Co najmniej 2 tygodnie idzie
Zgłoś
DMN 2012-09-21, 20:27 1
Będę jak ta poczta i postawię Ci piwo, bo pomysłowe...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 21:46
@duży
Możesz coś więcej powiedzieć o tym, bo tak się składa, że wysyłam dużo pocztówek, może na tym zaoszczędzę
Zgłoś
koolowsky 2012-09-21, 21:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-21, 22:01
A tekst od francuskiej poczty napisany tym samym ołówkiem, co pieczątka.
Poza tym we Francji może by i przeszło, ale Poczta Polska na pewno by nie dostarczyła listu bez znaczka!
Zgłoś
DBstep 2012-09-21, 22:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
duży 2012-09-21, 22:30 3
@pacho
Co tu dużo mówić... W kratce na znaczek wpisujesz STS, wrzucasz do skrzynki i gotowe. Ostatnio byliśmy ze znajomymi na wakacjach i kumpel wysyłał po dwie pocztówki do kilku osób: jedną ze znaczkiem, drugą bez (STS). Doszły wszystkie. W niektórych przypadkach po dwie jednocześnie, w niektórych te ze znaczkiem doszły szybciej. jacksaleair.wordpress.com/2010/06/01/student-to-student/

Zamiast snuć jakieś teorie, że niby fejk, że Poczta Polska to czy tamto, sami moglibyście spróbować.
Zgłoś
Trynity 2012-09-22, 0:34
Mam takich kartek z 15. Braciak zawsze przysyłał z wojaży we Francji, tak więc dla mnie nie nowina ... Ale to było w latach '90, więc dzisiejsza młodzież faktycznie może się dziwić i nie dowierzać
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 2:02
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 2:54
Adamp1988 napisał/a:

A o tym STS nie slyszalem ale sproboje jeszcze raz z nastempna kartka.

Przepraszam za bledy ale klawiatura francuska, a pora pozna i nie chce mi sie poprawiac. Jak gdzies jest W zamiast Z albo Q zamiast A to dlatego ze tu nie majA QUERTY tylko AZERT

Pozdro Radek nastempna pocztowka bedzie dopiero z Madrytu albo Corunii bo z kasa kiepsko

Ty się lepiej martw o ortografię a nie o literówki.
Zgłoś
koolowsky 2012-09-22, 21:49
Zgłoś
matiqq 2012-09-26, 19:11
jak juz o pocztowkach, to zdazylo mi sie cos milego ostatno, a mianowicie pocztowki wyslane z Niemiec (czyli z tad gdzie mieszkam) doszly na 2 dzien po wyslaniu... niewiem jak to mozliwe, bo normalnie powinny isc okolo 2-3tygodni a tu buuuum jeb i sa, przez co sie zblaznilem przed znajomymi, bo pocztowki wyslalem w 1 dzien pobytu z data przesunieta o 2tygodnie (bylem 3tygodnie nad morzem) po to aby bylo im milo dostac kartke z mysla o tym jak sobie leze na plazy, a nie podczas kiedy juz dawno wrocilem...

przepraszam za brak ol, el, o/ (a z kreska, e z kreska, o z kreska) ale: das ist d. Deutsche Tastatur...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem