Wkurzony rolnik
Sadistic przypomina mi trochę unie, tam ogranicza się swobody - tutaj zaczynanie zdania od capslocka (tak mi wygodniej!) zamiast shiftu, tfu na te komunę
Rolnicy są jak Zełeński czy jak mu tam. Jak unia daje to DEJ DEJ DEJ DAJ DAJ DAJ, ale jak chce coś w zamian to JAK TO TAK K🤬A PRZECIEŻ MI SIĘ NALEŻY UNIA ZŁA JAK ONA CZEGOŚ MOŻE ŻĄDAĆ. Był węgiel po 3 tysiące to rolnicy zboże techniczne sprzedawali za 1500zł+ i taniej nie chcieli sprzedać gdzie wcześniej za 400-600zł sprzedawali. A teraz hur dur, j🤬i hipokryci. Jeśli się im nie opłaca zboża uprawiać to przecież można się przerzucić na tytoń, konopie albo warzywa, NO ALE NIE LEPIEJ K🤬A NARZEKAĆ, szkoda że jak dotacje i pożyczki w milionach dostawali to wszystko było git. Jebańce co mają 5-10 hektarów i od lat są w stagnacji i zysków nie inwestowali tylko rozp🤬alali :]
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.podpis użytkownika
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.
Za chwilę odbędzie się tutaj zlot obrońców volksdojcza tyfuska
idz p🤬l te wypociny na kremlu
Lepiej od pensji zacznij już odkładać dodatkowy procent na poczet kolejnych podatków, bo wukrainu ma niebawem partycypować w polskim budżecie. Tj. otrzymywać z budżetu Polski stałą część PKB.
Na zbrojenia kasy nie ma. Na elwktrownię nie ma. CPK nie ma. Za to zawsze znajdzie się kasa na pomoc ruskom z południa.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Rolnicy są jak Zełeński czy jak mu tam. Jak unia daje to DEJ DEJ DEJ DAJ DAJ DAJ, ale jak chce coś w zamian to JAK TO TAK K🤬A PRZECIEŻ MI SIĘ NALEŻY UNIA ZŁA JAK ONA CZEGOŚ MOŻE ŻĄDAĆ. Był węgiel po 3 tysiące to rolnicy zboże techniczne sprzedawali za 1500zł+ i taniej nie chcieli sprzedać gdzie wcześniej za 400-600zł sprzedawali. A teraz hur dur, j🤬i hipokryci. Jeśli się im nie opłaca zboża uprawiać to przecież można się przerzucić na tytoń, konopie albo warzywa, NO ALE NIE LEPIEJ K🤬A NARZEKAĆ, szkoda że jak dotacje i pożyczki w milionach dostawali to wszystko było git. Jebańce co mają 5-10 hektarów i od lat są w stagnacji i zysków nie inwestowali tylko rozp🤬alali :]
Ten ochroniarz jaki zestresowany haha. Jako znawca tematu mam wrażenie że Pan ochroniarz pomieszał kolejność czynności i użył bezpodstawnie środków przymusu bezpośredniego nieadekwatnie do zaistniałej sytuacji. Powinien się przedstawić lub chociaż wydać polecenie danego zachowania zanim dotknął rolnika. Nieprawidłowe wykonanie czynności plus nieadekwatne do sytuacji zastosowanie środka przymusu w postaci gazu oraz panika i chaotyczne działanie jakby terroryste zatrzymywał.
Powinna być rozmowa dyscyplinarna z przełożonym, adnotacja w papierach i skierowanie na kurs doszkalający.
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.