Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.
Rudego na taczkę załadować i wywieźć na gnój
Za chwilę odbędzie się tutaj zlot obrońców volksdojcza tyfuska
Sadistic przypomina mi trochę unie, tam ogranicza się swobody - tutaj zaczynanie zdania od capslocka (tak mi wygodniej!) zamiast shiftu, tfu na te komunę
Tego ochroniarza można skopać. On nie ma żadnych praw!!
Ten ochroniarz jaki zestresowany haha. Jako znawca tematu mam wrażenie że Pan ochroniarz pomieszał kolejność czynności i użył bezpodstawnie środków przymusu bezpośredniego nieadekwatnie do zaistniałej sytuacji. Powinien się przedstawić lub chociaż wydać polecenie danego zachowania zanim dotknął rolnika. Nieprawidłowe wykonanie czynności plus nieadekwatne do sytuacji zastosowanie środka przymusu w postaci gazu oraz panika i chaotyczne działanie jakby terroryste zatrzymywał.
Powinna być rozmowa dyscyplinarna z przełożonym, adnotacja w papierach i skierowanie na kurs doszkalający.
konto usunięte
2024-04-14, 14:09
Wiem jedno że jeśli teraz za czasu przynajmniej mentalnie się nie zsolidaryzujemy z tkanką której na czymś jeszcze zależy (również z tym indywidualnym przypadkiem- tym właśnie przedstawionym na filmie rolnikiem) to bądźcie pewni, biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje od plandemii --> bez tej solidarności rząd wydyma nas jak jeszcze nigdy dotąd a rolnicy będą po prostu pierwsi.
Dlatego piszę: pokój temu chlopowi, to jest męska rzecz, by wyznaczać granicę przyzwoitości. Granice tego chłopa zostały przekroczone widocznie co pchnęło go do takiej akcji. Smutne że poniesie za to zapewne niewspółmierne konsekwencje.