Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:45
Wojtek76 2024-04-14, 18:06 3
Veni_Vidi napisał/a:

Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.

ja nie mogę, pod tym postem piwka daje gimba, tak gimba,
to pokolenie zmanipulowanych tłuków, wgapionych w srajtoka, bo
może unia ostatnio daje d., ale jak jej nie będzie to co,
ruski mir..........debile , weźcie zacznijcie myśleć

i weźcie sie do jakiejś roboty, najlepiej fizycznej,
wtedy , dużo więcej zrozumiecie
Zgłoś
Ukasz995 2024-04-14, 18:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-04-14, 18:15 2
Odkąd pamiętam, wszystko co zachodnie było złe.
Nasze było jeszcze gorsze, ale przynajmniej było nasze.
Bracia przyjaciele byli na wschodzie, a nie daleko za oceanem.
RWPG było dobre, a złe EWG chciało nas podbić.
Broniliśmy się za pomocą UW przed drapieżnym NATO.

Tak dobrze nam to szło, że pragniemy wrócić do systemu, w którym czuliśmy się najlepiej.

I to nic, że przekonała do takiego stanu nasze społeczeństwo russka agentura, tym bardziej że to nieprawda i prawie wcale nie padało toówiłem ja Jarząbek trener trzeciej klasy...
Zgłoś
lsmlsm 2024-04-14, 18:17 3
Złodzieje z PiSu nakradli a teraz oderwani od koryta robią takie szopki. Śmieszni jesteście. Utopcie się w tym gnoju.
Zgłoś
habiTEK 2024-04-14, 18:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
oiko 2024-04-14, 18:23 2
Gość z moich stron. Drewno monter rekonstrukcja czy jak on tam na FB się nazywa. Niezły odklejeniec. Większość ma o nim zdanie, że powinien wybrać się na jakaś terapie
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-04-14, 18:26 3
Zgłoś
kobo7 2024-04-14, 18:37 1
Zgłoś
witossnn 2024-04-14, 18:39 1
ten ,,,,pajac z gazem niech kibla pilnuje
Zgłoś
=CAMEL= 2024-04-14, 18:53 1
Zgłoś
Siriuz 2024-04-14, 18:57 1
babazwozu napisał/a:

Dodam jeszcze, że jak zdrajca Donland Tfusk ostrzegał bodajże w czerwcu 2022 że będzie problem ze zbożem z Ukrainy, to ówczesny premier zdrajca Matołusz Zmorawiecki beształ go od ruskich onuc (że powtarza w ślad za rosyjską propagandą).

Dzięki, fajnie że jakieś nazwisko pada, ale to nadal są plotki i żadnych konkretów. Chciałbym zobaczyć konkretne głosowanie nad konkretną ustawą, bo wiesz podejrzewam, że całe PiS+PO się pod tym podpisało.
Zgłoś
ellsworth 2024-04-14, 19:01 1
Ten amator jest serio od chronionia jednego z najważniejszych budynków w kraju? Spanikowany jakby miał do czynienia z połową hesbollachu, a to jak słabo wyszkolony widać po tym, że nawet nie wiem gdzie co ma pochowane.
Zgłoś
lukaszjb 2024-04-14, 19:42
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-04-14, 19:48 3
Zgłoś
khaman 2024-04-14, 19:49 2
Jacy oni są mądrzy, ale tylko nie gdzie trzeba głosować, to nie rząd Tuska wprowadził zboże bez kontroli. Wygląda że za czasów PIS bali się protestować. Jak już mamy demokrację to nagle sruu na drogi

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem