Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
TwójCzarnyPan 2024-04-14, 17:50 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wojtek76 2024-04-14, 18:06 3
Veni_Vidi napisał/a:

Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.

ja nie mogę, pod tym postem piwka daje gimba, tak gimba,
to pokolenie zmanipulowanych tłuków, wgapionych w srajtoka, bo
może unia ostatnio daje d., ale jak jej nie będzie to co,
ruski mir..........debile , weźcie zacznijcie myśleć

i weźcie sie do jakiejś roboty, najlepiej fizycznej,
wtedy , dużo więcej zrozumiecie
Zgłoś
Ukasz995 2024-04-14, 18:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-04-14, 18:15 2
Odkąd pamiętam, wszystko co zachodnie było złe.
Nasze było jeszcze gorsze, ale przynajmniej było nasze.
Bracia przyjaciele byli na wschodzie, a nie daleko za oceanem.
RWPG było dobre, a złe EWG chciało nas podbić.
Broniliśmy się za pomocą UW przed drapieżnym NATO.

Tak dobrze nam to szło, że pragniemy wrócić do systemu, w którym czuliśmy się najlepiej.

I to nic, że przekonała do takiego stanu nasze społeczeństwo russka agentura, tym bardziej że to nieprawda i prawie wcale nie padało toówiłem ja Jarząbek trener trzeciej klasy...
Zgłoś
lsmlsm 2024-04-14, 18:17 3
Złodzieje z PiSu nakradli a teraz oderwani od koryta robią takie szopki. Śmieszni jesteście. Utopcie się w tym gnoju.
Zgłoś
habiTEK 2024-04-14, 18:20 5
Zgłoś
oiko 2024-04-14, 18:23 2
Gość z moich stron. Drewno monter rekonstrukcja czy jak on tam na FB się nazywa. Niezły odklejeniec. Większość ma o nim zdanie, że powinien wybrać się na jakaś terapie
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-04-14, 18:26 3
Zgłoś
kobo7 2024-04-14, 18:37 1
Zgłoś
witossnn 2024-04-14, 18:39 1
ten ,,,,pajac z gazem niech kibla pilnuje
Zgłoś
=CAMEL= 2024-04-14, 18:53 1
Zgłoś
Siriuz 2024-04-14, 18:57 1
babazwozu napisał/a:

Dodam jeszcze, że jak zdrajca Donland Tfusk ostrzegał bodajże w czerwcu 2022 że będzie problem ze zbożem z Ukrainy, to ówczesny premier zdrajca Matołusz Zmorawiecki beształ go od ruskich onuc (że powtarza w ślad za rosyjską propagandą).

Dzięki, fajnie że jakieś nazwisko pada, ale to nadal są plotki i żadnych konkretów. Chciałbym zobaczyć konkretne głosowanie nad konkretną ustawą, bo wiesz podejrzewam, że całe PiS+PO się pod tym podpisało.
Zgłoś
ellsworth 2024-04-14, 19:01 1
Ten amator jest serio od chronionia jednego z najważniejszych budynków w kraju? Spanikowany jakby miał do czynienia z połową hesbollachu, a to jak słabo wyszkolony widać po tym, że nawet nie wiem gdzie co ma pochowane.
Zgłoś
lukaszjb 2024-04-14, 19:42
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-04-14, 19:48 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem