Wkurzony rolnik
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Wkurzony rolnik
Veni_Vidi napisał/a:
Popieram rolników!
Uważam, że unia europejska powinna być zniszczona.
ja nie mogę, pod tym postem piwka daje gimba, tak gimba,
to pokolenie zmanipulowanych tłuków, wgapionych w srajtoka, bo
może unia ostatnio daje d., ale jak jej nie będzie to co,
ruski mir..........debile , weźcie zacznijcie myśleć
i weźcie sie do jakiejś roboty, najlepiej fizycznej,
wtedy , dużo więcej zrozumiecie
Odkąd pamiętam, wszystko co zachodnie było złe.
Nasze było jeszcze gorsze, ale przynajmniej było nasze.
Bracia przyjaciele byli na wschodzie, a nie daleko za oceanem.
RWPG było dobre, a złe EWG chciało nas podbić.
Broniliśmy się za pomocą UW przed drapieżnym NATO.
Tak dobrze nam to szło, że pragniemy wrócić do systemu, w którym czuliśmy się najlepiej.
I to nic, że przekonała do takiego stanu nasze społeczeństwo russka agentura, tym bardziej że to nieprawda i prawie wcale nie padało toówiłem ja Jarząbek trener trzeciej klasy...
Nasze było jeszcze gorsze, ale przynajmniej było nasze.
Bracia przyjaciele byli na wschodzie, a nie daleko za oceanem.
RWPG było dobre, a złe EWG chciało nas podbić.
Broniliśmy się za pomocą UW przed drapieżnym NATO.
Tak dobrze nam to szło, że pragniemy wrócić do systemu, w którym czuliśmy się najlepiej.
I to nic, że przekonała do takiego stanu nasze społeczeństwo russka agentura, tym bardziej że to nieprawda i prawie wcale nie padało toówiłem ja Jarząbek trener trzeciej klasy...
Złodzieje z PiSu nakradli a teraz oderwani od koryta robią takie szopki. Śmieszni jesteście. Utopcie się w tym gnoju.
Gość z moich stron. Drewno monter rekonstrukcja czy jak on tam na FB się nazywa. Niezły odklejeniec. Większość ma o nim zdanie, że powinien wybrać się na jakaś terapie
babazwozu napisał/a:
Dodam jeszcze, że jak zdrajca Donland Tfusk ostrzegał bodajże w czerwcu 2022 że będzie problem ze zbożem z Ukrainy, to ówczesny premier zdrajca Matołusz Zmorawiecki beształ go od ruskich onuc (że powtarza w ślad za rosyjską propagandą).
Dzięki, fajnie że jakieś nazwisko pada, ale to nadal są plotki i żadnych konkretów. Chciałbym zobaczyć konkretne głosowanie nad konkretną ustawą, bo wiesz podejrzewam, że całe PiS+PO się pod tym podpisało.
Ten amator jest serio od chronionia jednego z najważniejszych budynków w kraju? Spanikowany jakby miał do czynienia z połową hesbollachu, a to jak słabo wyszkolony widać po tym, że nawet nie wiem gdzie co ma pochowane.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie