📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W śród zwierząt jest tak że im większa płodność tym mniejsza opiekuńczość o potomne.
Potem wieczorem tatuś zapyta:
Umyłaś ząbki skarbie?
A skarbek:
Tak tatusiu wsystkie tsssy.
Umyłaś ząbki skarbie?
A skarbek:
Tak tatusiu wsystkie tsssy.
Te dindusy w usa na socjalu mają lepsze warunki życia niż uczciwie pracujący ludzie.

I oczywiście, jak to w murzynowie, auto bez tablic rejestracyjnych
~Velture napisał/a:
Te dindusy w usa na socjalu mają lepsze warunki życia niż uczciwie pracujący ludzie.
Powiem ci że u nas ludzie na socjalu mają czasami lepsze warunki życie niż pracujący

Rozejrzał się czy może dobić, ale jednak nie, kamera była. Resztki rozumu podpowiedziały, że trzeba poczekać
A nie mógł jej po prostu wydymać jak co dzień? Odmiany mu się zachciało...
Z takiego wozu zjechałem jak miałem może 5 lat.
Na moje szczęście a wasze nieszczęście stał na trawie więc miękko było ^^

Na moje szczęście a wasze nieszczęście stał na trawie więc miękko było ^^
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie