W śród zwierząt jest tak że im większa płodność tym mniejsza opiekuńczość o potomne.
Potem wieczorem tatuś zapyta:
Umyłaś ząbki skarbie?
A skarbek:
Tak tatusiu wsystkie tsssy.
Umyłaś ząbki skarbie?
A skarbek:
Tak tatusiu wsystkie tsssy.
Te dindusy w usa na socjalu mają lepsze warunki życia niż uczciwie pracujący ludzie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

O ja p🤬lę ale sadol, zaimponował mi jak ta księgowa co ukradła 5 milionów.
I oczywiście, jak to w murzynowie, auto bez tablic rejestracyjnych
Będą mieli czarną samiczkę z ryjem płaskim jak Mongoł
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
~Velture napisał/a:
Te dindusy w usa na socjalu mają lepsze warunki życia niż uczciwie pracujący ludzie.
Powiem ci że u nas ludzie na socjalu mają czasami lepsze warunki życie niż pracujący

Dlatego "obama srer" (Trump chciał czy mu się udało) powinno zostać zlikwidowane... Kiedy j🤬e "wyjce czarne" będące błędem ewolucyjnym musiałyby płacić za opieke medyczną spowodowaną swoim opóźnieniem ewolucyjnym... Doceniliby całą resztę i poszli do pracy... Nie koniecznie na stanowisko kierownika, ale ktoś mi k🤬a gazetę musiałby przynieść, poinformować o przybyciu gości czy zapytać jaki wielki ma być ten shake
podpis użytkownika
Ola gringo
Rozejrzał się czy może dobić, ale jednak nie, kamera była. Resztki rozumu podpowiedziały, że trzeba poczekać
A nie mógł jej po prostu wydymać jak co dzień? Odmiany mu się zachciało...
Z takiego wozu zjechałem jak miałem może 5 lat.
Na moje szczęście a wasze nieszczęście stał na trawie więc miękko było ^^

Na moje szczęście a wasze nieszczęście stał na trawie więc miękko było ^^