Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Pod prąd gęsiego na S7
misiek199466 • 2017-07-18, 20:38
Materiał własny. Od razu mówie że nie ma żadnego p🤬lnięcia na czołowe więc typowy sadol za dużo tu nie znajdzie. Nie raz widziałem filmiki jak ktoś zap🤬lał pod prąd autostradą ale to był 1 samochód. Tutaj mimo że jadą poboczem to jest ich od c🤬ja Nie mam zielonego pojęcia co ci ludzie mieli w głowach wpadając na pomysł zawrócenia żeby nie stać w korku. Więcej szczegółów w opisie filmu.

EDIT: Uprzedzam,kamerując telefonem podczas jazdy nie przyszło mi do łba żeby odwrotnie nagrywać, swój błąd spostrzegłem dopiero oglądając samemu nagranie i sam siebie k🤬iłem

Zgłoś
BigCohones 2017-07-19, 14:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-19, 15:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2017-07-19, 16:20
Zgłoś
MadDave 2017-07-19, 18:19
Zgłoś
raaern 2017-07-19, 20:44
PanZorro napisał/a:

Dozywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek urzadzen mechanicznych i wybatorzenie na rynku glownym.

Bez przesady, napisał przecież, że prowadząc nie pomyślał o przekręceniu telefonu.
Zgłoś
RAZAK 2017-07-19, 22:28
wielkie mi rzeczy... ile ty masz prawko kolego 10 dni miałem kilka razy sytuacje na autostradzie gdzie był śmiertelny wypadek i psy same kazały zawracać pasem awaryjnym by ludzie nie stali i nie czekali na jaśnie pana prokuratora... na filmiku widać, że dojeżdżasz do korka więc pewnie właśnie taka sama sytuacja miała miejsce a ty na siłe chcesz zabłysnąć jak dziennikarzyna z pedałenu.... a jak stałeś w tym korku jak clpa to jeszcze większa z ciebie beka
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-19, 22:35
Zgłoś
misiek199466 2017-07-20, 1:15
Zgłoś
ironmaiden666czesiek 2017-07-20, 23:04
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem