Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Pod prąd gęsiego na S7
misiek199466 • 2017-07-18, 20:38
Materiał własny. Od razu mówie że nie ma żadnego p🤬lnięcia na czołowe więc typowy sadol za dużo tu nie znajdzie. Nie raz widziałem filmiki jak ktoś zap🤬lał pod prąd autostradą ale to był 1 samochód. Tutaj mimo że jadą poboczem to jest ich od c🤬ja Nie mam zielonego pojęcia co ci ludzie mieli w głowach wpadając na pomysł zawrócenia żeby nie stać w korku. Więcej szczegółów w opisie filmu.

EDIT: Uprzedzam,kamerując telefonem podczas jazdy nie przyszło mi do łba żeby odwrotnie nagrywać, swój błąd spostrzegłem dopiero oglądając samemu nagranie i sam siebie k🤬iłem

Zgłoś
PanZorro 2017-07-18, 20:46 30
Dozywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek urzadzen mechanicznych i wybatorzenie na rynku glownym.
Zgłoś
mygyry 2017-07-18, 20:50 4
No cóż akurat zdarzyło mi się kiedyś jechać a4 pod prąd, ponieważ policja zawracała do najbliższego zjazdu, bo odblokowanie drogi miało potrwać kilka godzin
Zgłoś
misiek199466 2017-07-18, 21:03 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-18, 21:07 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Essent 2017-07-18, 21:24
Zgłoś
saves 2017-07-18, 21:33 1
Zgłoś
Dzemorek 2017-07-18, 21:40 13
Zgłoś
htp 2017-07-19, 1:06
PanZorro napisał/a:

Dozywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek urzadzen mechanicznych i wybatorzenie na rynku glownym.

Może lepiej wybatożyć.
Zgłoś
warszawiak123 2017-07-19, 10:28
Ciekawe po są takie pasy? Żeby Straż Pożarna mogła dojechać albo karetka ewentualnie policja? Nie ten pas jest dla kreatywnych i odważnych kierowców jeżdżących pod prąd,ceniących swój czas ponad wasze zdrowie lamusy, ofiary losu... Nadaję się do TefałeNu?
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-19, 10:53 4
Zgłoś
spinaczel 2017-07-19, 11:00 1
Polacy to naród, który nauczy prawidłowo wykorzystywać drogi i wszystkie pasy dopiero, gdy na zachodzie będą już latające samochody.
Zgłoś
WinterWolf 2017-07-19, 11:19
Zgłoś
yaneks 2017-07-19, 11:34 3
Zgłoś
ksionisław 2017-07-19, 13:22
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem