Według mnie takie coś to jest dyskwalifikacja. Prawko powinna mieć zabrane dożywotnio. Szkoda, że nie wp🤬liła się pod jakiś zestaw - byłoby o jedną tępą kupę gówna za kółkiem mniej.
k🤬a każdy normalny facet - gdyby już odp🤬lił taki cyrk w co wątpię....od razu by zawrócił a ta tempa dzida ostro brnie do przodu....
Jedzie pasem awaryjnym więc z pełną świadomością, że zap🤬la źle, zamiast k🤬a zawrócić ten mikroshit i wrócić do zjazdu to oczywiście woli zaoszczędzić drogi niż wrócić się kawałek. j🤬a idiotka
taaa. niby głupia, a na bramkach powie jeszcze, żeby jej kasę oddali

Ostatnio w nerwach przez swoją żonę, wjechałem pod prąd, oczywiście po 20metrach gdy zorientowałem się co odj🤬em stanąłem i czekałem na przerwę by nawrócić (3 pasy) na szczęście pan w Tirze przyblokował mi ruch bym mógł wykonać manewr....przepraszam za odj🤬ie w tym miejscu wszystkie osoby, i dziękuję kierowcy Tira.
Nie mogę ogarnąć jaką sp🤬oliną trzeba być by nap🤬lać pod prąd.

Heathen napisał/a:
Powinieneś wiedzieć.

Zrozumiem gdzieś na nieznanym osiedlu, w innym mieście wj🤬 się pod prąd, bo się zwyczajnie na znak nie spojrzało, zdarza się. No ale k🤬a na ekspresówce?
podpis użytkownika
Better dead than red!
Ale podniete w tych tirach mają, normalnie będzie o czym opowiadać w długi weekend przy grillu tak bardzo.