📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Dziwne, że takie sytuacje powodują najczęściej dzidzie, babcie lub kobiety. I najlepsze są dyskusje z takimi: "wy młodzi najwincej wypadków powodujecie, ja już 40 lat jeżdże więc jestem mistrzem kierownicy!"
Grzyb zdecydowanie nie powinien już siadać za kierownicą i nie ważne w jakim jest wieku
Tytuł z jutuba sugeruje, że to jechało seicento. Ale napiszę Wam, bo jestem ekspertem. To był niebieski Matiz.

Prawko mu zabrac maja ale na harda to wszyscy wchodza i sie ciesza jak ktos przydupi konkret

@up, teren niezabudowany, dwu pasmówka, co najmniej 100km/h zapitalał. Ale ty pewnie jesteś mistrzem kierownicy i z każdej opresji potrafisz wyjść, daj zdjecia na harda jak sie kiedyś o coś roz🤬biesz.
uszatok napisał/a:
@up
No i się zesrałeś, panie ekspercie, bo to było Seicento.
Kto jak kto, ale moim zdaniem to Ty się zesrałeś. Czasem trzeba wyczuwać ironię i sarkazm.

Refleks to ma autor posta!
Tefałen24 już tydzień temu przez pół porannego pasma "wstajesz i nie wiesz" pokazywał ten filmik z kretynskim komentarzem redaktora Kuźniara.
Tefałen24 już tydzień temu przez pół porannego pasma "wstajesz i nie wiesz" pokazywał ten filmik z kretynskim komentarzem redaktora Kuźniara.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie