Jak rozumiem jeśli to nie samochód sprawcy płonie, tylko niewinnej ofiary, to mam nadzieję że oni próbują sprawcę wyciągnąć z wraku i potem zamierzają go wrzucić do tego "piekarnika".
Źle rozumiesz, płonie auto sprawcy.
Ja z kolei nie rozumiem co kieruje takimi ludźmi? Ktoś wie? Poważnie.
Ja z kolei nie rozumiem co kieruje takimi ludźmi? Ktoś wie? Poważnie.
Cytat:
Jak rozumiem jeśli to nie samochód sprawcy płonie
Nie rozumiesz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

hellbwoi napisał/a:
a ja tam mam nadzieje, ze przezyl - jako sparaliżowany i popalony na calym ciele, nieustannie odczuwajacy ogromny ból kadłubek. Jak przezyl, jest wieksza szansa zajebac mu caly majatek i przekazac ofiarom, to tak oprocz samego ubezpieczenia. Leki przeciwbolowe? Wolne zarty - po jako takim wykurowaniu normalnie do pierdla - co by wiezniowie mieli żywą dziure do r🤬ania. Mogliby go przenosić co jakis czas do nowych więzień jak w jednym go wszyscy obszkoczą.Mam nadzieję, że ta kruwa usmażyła się żywcem.
Się jeździ prawym pasem.

podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
nie wiem co bym zrobił z kimś tak nieodpowiedzialnym, gdybym miał decydować o jego losie po takim zdarzeniu. na pewno zafundował bym mu kilka ładnych lat katuszy na granicy wytrzymałości, tak, żeby ciało się nie poddało, a umysł cierpiał. po takim traktowaniu przez kilka lat, na pewno nie byłby zdolny powrócić do społeczeństwa, więc trzeba takiego wyp🤬ka jakoś spektakularnie ubić.
trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
podpis użytkownika
Mówi się widocznie, gdy ludzie mają w głowie brudno -trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
biali ratują a ci o ciemnej karnacji asystują
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.