Niektórzy już na starcie skazani na porażkę
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz może coś z ne🤬dów i krokodyli ?
Jest jakiś głębszy sens takiej akcji? Żaba op🤬la mysz. Skorpion je żądli, a myszy biegają zesrany i c🤬j?
Dobrze że przewinąłem, bo nudne jak sk🤬ysyn
baronturbina napisał/a:
Jest jakiś głębszy sens takiej akcji? Żaba op🤬la mysz. Skorpion je żądli, a myszy biegają zesrany i c🤬j?
Te myszy symbolizują kolejne pokolenia ruSSkiej hołoty, czy to jak będą traktowani w świecie
@up
myszy bardziej symbolizuja polakow ktorzy beda j🤬i w dupe przez swoich gosci i reszte europy.. a sory juz tak sie dzieje
a co do tematu - dali by te zabe pomiedzy wyrsoniete szczury i wtedy mozmey popatrzec.
RoboCat napisał/a:
@up
myszy bardziej symbolizuja polakow ktorzy beda j🤬i w dupe przez swoich gosci i reszte europy.. a sory juz tak sie dzieje
a co do tematu - dali by te zabe pomiedzy wyrsoniete szczury i wtedy mozmey popatrzec.
Akurat do tej żaby nawet szczury nie mają szans. Polski naród zawsze był durny, ale ruSSka hołota i ciemnota nie ma sobie równych
dadar123 napisał/a:
Te myszy symbolizują kolejne pokolenia ruSSkiej hołoty, czy to jak będą traktowani w świecie
Mimo wszystko ciekawa interpretacja.
komentarze pod tym filmem są tak samo c🤬jowe jak ten film xD
Trzeba być sk🤬ysynem, by coś takiego zrobić.
Jebie was do reszty że wszedzie sie wp🤬lacie z rosją itp? Wyjdzcie na dwór,wyłaczcie tv wp onety i inne gówna i zobaczycie jak świat wygląda w realu
Odwieczne prawo natury zjedz bądź zostań zjedzonym ....
Tę k🤬ę co takie rzeczy nagrywa powinni wj🤬 do takiego pojemnika np z wyrośniętą anakondą.