Ktos, coś więcej wie na ten temat? co on zamierzal i jakich porzadal efektów? Internet x hamburger = wp🤬l od fizyki ?
Sluchaweczki i kamerka....czyli starter-pack fitnessowego insta zjeba
Trzeba byc ignorantem zeby sobie odcinac zmysl sluchu przy czyms takim....zamiast sluchac ciala i otoczenia to tepe ryje jak ten, pompuja sie do Eye of the Tiger czy innej gejozy bo inaczej nie pobija swojej "zyciowki" .... bo te ich "zyciowki" to w c🤬j wazne sa.
Trzeba byc ignorantem zeby sobie odcinac zmysl sluchu przy czyms takim....zamiast sluchac ciala i otoczenia to tepe ryje jak ten, pompuja sie do Eye of the Tiger czy innej gejozy bo inaczej nie pobija swojej "zyciowki" .... bo te ich "zyciowki" to w c🤬j wazne sa.
damian15snk napisał/a:
Ktos, coś więcej wie na ten temat? co on zamierzal i jakich porzadal efektów? Internet x hamburger = wp🤬l od fizyki ?
Nic nadzwyczajnego się tu nie dzieje: przymierza się do przysiadu ze sztangą z przodu, poczuł, że obciążenia z jednej strony zjeżdżają (zacisk c🤬jowy, albo c🤬jowo założony), ale było już za późno.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Trzeba jedynie zakręcić nakrętkę z drugiej strony. Nawet to go przerosło.
podpis użytkownika
Quae nocent, docent
Maniecky napisał/a:
Eye of the Tiger czy innej gejozy
Ale od Eye of the Tiger to ty się synku odp🤬l, bo to klasyk. Idź k🤬a słuchać swojego Martyniuka.
Andrzejas napisał/a:
Trzeba jedynie zakręcić nakrętkę z drugiej strony. Nawet to go przerosło.
Też jesteś dobry.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
IcoJaRobieTu napisał/a:
Ale od Eye of the Tiger to ty się synku odp🤬l, bo to klasyk. Idź k🤬a słuchać swojego Martyniuka.
Wiem wiem, tez lubie ten kawalek...ale musialem go poswiecic zeby zahejtowac tego dzbana z filmu bo nic innego mi nie siadalo konceptualnie...