Rozporowe drazki dla ikea-people. 90% ludzi takie kupuje, zeby zaoszczedzic 7zl, i 98% z nich wcale nie przeszkadza, ze sie sp🤬olą, bo wcale nie cwiczą, tylko stara wiesza na nim pozniej pranie.
plastic napisał/a:
Rozporowe drazki dla ikea-people. 90% ludzi takie kupuje, zeby zaoszczedzic 7zl, i 98% z nich wcale nie przeszkadza, ze sie sp🤬olą, bo wcale nie cwiczą, tylko stara wiesza na nim pozniej pranie.
P🤬lenie, u mnie wisi i wisi... Przez 3 lata jeszcze nie spadło żadne pranie. Tak serio: trzeba wiedzieć, którą "stroną" można się podciągać - nachwytem czy podchwytem. Jeśli drążek "odkręcasz" po tej samej "stronie", co podciagasz się nachwytem, to c🤬j, na pewno jebniesz... yyy, tego... "odkręcisz". Dla dzieci i kobiet to jeden c🤬j, wiem to z "doświadczenia". Podciągam się z dodatkowym obciążeniem, masa też mała nie jest. Śmiało mogę polecić, jakby ktoś chciał się powiesić, nie spadniesz. Pozdrawiam.
uzumw napisał/a:
Trzeba instrukcję czytać!
Rozdzielczość 10/10. Rozumiem, że chomików na serwerze nie mozna przeciążać, ale bez przesady.
Niezależna, ale jeszcze nie silna kobieta, zamontowała sobie drążek... Czarny dildos u niej na ścianie, na pewno lepiej się trzyma.