Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kaziuzlasu 2025-03-11, 21:13
Bardzo ładny fake.
Zgłoś
Zbyszek3000 2025-03-11, 21:21
Kiedyś się robiło rekordy teraz max 10 razy
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-11, 21:23 2
Zbyszek3000 napisał/a:

Kiedyś się robiło rekordy teraz max 10 razy

Mówisz o takim sp🤬alaniu się z drążka? Musisz być twardy. 🙂
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-11, 22:33 6
kaziuzlasu napisał/a:

Bardzo ładny fake.

To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
Zgłoś
Piesinger 2025-03-11, 22:40
Fotopstrykacz napisał/a:

To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.

Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-11, 22:44 3
Piesinger napisał/a:

Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!

Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Zgłoś
Piesinger 2025-03-11, 22:49 1
Fotopstrykacz napisał/a:

Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.

Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-11, 23:04 1
[ Dodano 2025-03-11, 23:05 ]
Piesinger napisał/a:

Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze

A ja od 37 lat mam z tym językiem bardzo mało do czynienia i pomimo tego jakoś sobie daje radę.
Ty jesteś dzisiaj już drugi, który próbuje się przyp🤬olić i dowartościować. Drugi w podobny sposób i w podobnym stylu. Może to jakieś multikino?
Dramatyczny płacz inteligencji to słychać tylko wtedy, gdy się wychylają jakieś kłębki kompleksów w poszukiwaniu atencji i uznania na takiej drodze na której ty teraz kroczysz i to jeszcze na takim portalu.

Nie mam polskich liter na mojej klawiaturze. Twoja nieprzeciętna inteligencja powinna ci to podpowiedzieć.
Zgłoś
mesjans 2025-03-11, 23:16 1
To co on wyprawia zwie się muscle up a to ustrojstwo zaczepione na hakach przez c🤬jowe przeróbki właściciela oraz jego niec🤬jową siłę się zj🤬o razem z nim.
Zgłoś
Rangraf 2025-03-12, 0:36
Ach ci złomiarze
Zgłoś
Pedator 2025-03-12, 6:46
Pan Wiesio montował.
Zgłoś
Damianos88 2025-03-12, 6:51
Hahahaha dobre😜
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-12, 11:52
Fotopstrykacz napisał/a:

Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-12, 13:31 1
kaziuzlasu napisał/a:

Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.

Przecież on tym wpisem tylko potwierdził, że to fejk.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie