Kiedyś się robiło rekordy teraz max 10 razy
Mówisz o takim sp🤬alaniu się z drążka? Musisz być twardy. 🙂
Bardzo ładny fake.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
A ja od 37 lat mam z tym językiem bardzo mało do czynienia i pomimo tego jakoś sobie daje radę.
Ty jesteś dzisiaj już drugi, który próbuje się przyp🤬olić i dowartościować. Drugi w podobny sposób i w podobnym stylu. Może to jakieś multikino?
Dramatyczny płacz inteligencji to słychać tylko wtedy, gdy się wychylają jakieś kłębki kompleksów w poszukiwaniu atencji i uznania na takiej drodze na której ty teraz kroczysz i to jeszcze na takim portalu.
Nie mam polskich liter na mojej klawiaturze. Twoja nieprzeciętna inteligencja powinna ci to podpowiedzieć.
Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.
Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.
Przecież on tym wpisem tylko potwierdził, że to fejk.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów