Kiedyś się robiło rekordy teraz max 10 razy
Mówisz o takim sp🤬alaniu się z drążka? Musisz być twardy. 🙂
Bardzo ładny fake.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
A ja od 37 lat mam z tym językiem bardzo mało do czynienia i pomimo tego jakoś sobie daje radę.
Ty jesteś dzisiaj już drugi, który próbuje się przyp🤬olić i dowartościować. Drugi w podobny sposób i w podobnym stylu. Może to jakieś multikino?
Dramatyczny płacz inteligencji to słychać tylko wtedy, gdy się wychylają jakieś kłębki kompleksów w poszukiwaniu atencji i uznania na takiej drodze na której ty teraz kroczysz i to jeszcze na takim portalu.
Nie mam polskich liter na mojej klawiaturze. Twoja nieprzeciętna inteligencja powinna ci to podpowiedzieć.
Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.