Bardzo ładny fake.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
To nie jest fake. Ten przyrząd jest tylko zawieszony na dwóch hakach a nie przykręcony do ściany, typ robi podciągnięcia techniczne z wykorzystaniem masy swojego ciała i robi to dobrze., ale u góry ta masa jego ciała "ciągnie" również do góry za drążek i się wychaczyło.
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Dziwne, że to wyhaczenie przeszło przez autouzupełnianie i nie wywaliło błędów na fonie albo w przeglądarce. Musiałeś na to pozwolić!
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Nie bardzo rozumiem, o co tobie właściwie chodzi. Ten tekst jest taki jak byś właśnie coś wyjarał.
Języka polskiego sam się nauczyłem, bo mam do niego szacunek i wstyd byłoby mi napisać cokolwiek żeby inni to przeczytali, z błędami. Jak można proste wyrazy kaleczyć!? Dramat. Do tego inteligencja leży i płacze
Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.
Tak, wiem. Jednak mam wrażenie, że on to specjalnie robi.
Przecież on tym wpisem tylko potwierdził, że to fejk.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie