ludzi jest masa i jak sami sobie nie poradzą to jest duża szansa że inni im pomogą. Do tego człowiek jest często sam sobie winien. Zwierzęta są zdane tylko na siebie, nie rozumieją świata w którym żyją; są jak dzieci wrzucone w środek buszu.
Więc jak tu k**** nie komentować!
Więc jak tu k**** nie komentować!

Nerfpl napisał/a:
k****

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
K🤬a. No proste, ze predzej bym psa ratowal niz jakiegos chinola.

podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

jeremyirony napisał/a:
K🤬a. No proste, ze predzej bym psa ratowal niz jakiegos chinola.
![]()
Hehe, ciekawe jaką minkę byś zrobił jakby to psa ratowali, a Ciebie olali, jak napisałeś.

Linekk napisał/a:
Hehe, ciekawe jaką minkę byś zrobił jakby to psa ratowali, a Ciebie olali, jak napisałeś.![]()
Pewnie minę w stylu - faktycznie ładniejszy ode mnie...

też bym uratował psa
w sumie chinola też czyściłby mu dupe i wychodziłby znim na plac

jakbym mial wybierac, ratowac zwierze, czy czlowieka, wybralbym zwierze, czlowiek jest sam sobie winien... te wszystkie wojny itp, a zwierzeta sa tylko ofiarami tego pop🤬lonego swiata
podpis użytkownika
asg2few
Gdyby jakiś szalony pitbull tam pływał, to za c🤬j bym nie ratował.

Na sadolu jak na sadolu, bardziej wk🤬iają mnie wielcy obrońcy zwierząt, którzy zaspamowują mi facebooka. Bo "ktoś tam był okrutny dla zwierzaczka", bo "bestialstwo", "przygarnij kotka/pieska bo jest smutny". Za takie coś wywalam ze znajomych.

Cytat:
Na sadolu jak na sadolu, bardziej wk🤬iają mnie wielcy obrońcy zwierząt, którzy zaspamowują mi facebooka.
Fb to największe gówno, kompa za karę Ci powinno spalić czy coś takiego. Wstydź się.

Linekk napisał/a:
Fb to największe gówno, kompa za karę Ci powinno spalić czy coś takiego. Wstydź się.![]()
Ukarz mnie inaczej, Lineczku

Masumi napisał/a:
Ukarz mnie inaczej, Lineczku
![]()
Gdzie zamieszkujesz?

Linekk napisał/a:
Gdzie zamieszkujesz?![]()
Niestety nie w Posen