👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzice mi zawsze powtarzali, że czapkę się zdejmuje w pomieszczeniu a osoby które tego nie robią to wieśniaki i po tym łatwo poznać kto ma słomę w butach.
Podobnie po sposobie trzymania łyżki. Jak ktoś trzyma łyżkę jak małpa.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Strasznie mnie wk🤬ia jak chodzą w tych czapkach w pomieszczeniach. A już szczytem jest chodzenie w czapce na siłowni. Łeb mokry, paruje ale czapeczka musi być ...
@~Velture
Mnie zawsze uczyli, że ludzie oceniający po wyglądzie/ubiorze to wieśniaki i półgłówki
I nie, nie noszę czapek w pomieszczeniu, no chyba że pizga zimnem.
Mnie zawsze uczyli, że ludzie oceniający po wyglądzie/ubiorze to wieśniaki i półgłówki

I nie, nie noszę czapek w pomieszczeniu, no chyba że pizga zimnem.
Velture napisał/a:
Rodzice mi zawsze powtarzali, że czapkę się zdejmuje w pomieszczeniu a osoby które tego nie robią to wieśniaki i po tym łatwo poznać kto ma słomę w butach.
Ja tam mycki nie ściągam, gdziekolwiek jestem, co byście wychowane goje białej gorączki dostali.
@gymnorhinus
Więc mówisz, że nie masz nic przeciwko zostawić gówniaka z opiekunem do dzieci, który przyszedł w miniówce?
Więc mówisz, że nie masz nic przeciwko zostawić gówniaka z opiekunem do dzieci, który przyszedł w miniówce?

DzidaZawodnik napisał/a:
@gymnorhinus

Przezajebisty przykład

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie