Trawnik z żywą trawą by się nie zapalił bez względu na to jak sucho ma.
Ta trawa już dawno nie była żywa.
W każdym razie przypomniało mi się jak miałem jeszcze nogi i po świętach choinkę kiedyś po prostu sobie wynosiłem na podjazd i paliłem.
Taką choinkę co się ją rozbiera na koniec marca, nie w doniczce

Za pierwszym razem troszkę się zadziwiłem i zaniepokoiłem ale każdemu polecam w życiu coś takiego.
WYnieść delikatnie choinkę na zewnątrz tak aby igliwie nie spadło i podpalić jedną gałązkę od dołu i szybko odsunąć się ze 3-4 metry. Zajebisty ogień.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Mógł choć w panice chlustnąć benzyną z karnistra do kosiary, czy coś w ten deseń... 🤔
Żeby było
Wincyj ogniaaa!!!! 😈
miałem jeszcze nogi
Nie masz już obu?
chyba coś przeoczyłem
Ja tam trawnika nie widzę tylko jakąś słomę.
Trawnik z żywą trawą by się nie zapalił bez względu na to jak sucho ma.
Ta trawa już dawno nie była żywa.
W każdym razie przypomniało mi się jak miałem jeszcze nogi i po świętach choinkę kiedyś po prostu sobie wynosiłem na podjazd i paliłem.
Taką choinkę co się ją rozbiera na koniec marca, nie w doniczce
Za pierwszym razem troszkę się zadziwiłem i zaniepokoiłem ale każdemu polecam w życiu coś takiego.
WYnieść delikatnie choinkę na zewnątrz tak aby igliwie nie spadło i podpalić jedną gałązkę od dołu i szybko odsunąć się ze 3-4 metry. Zajebisty ogień.
Ty jak sie akurat nie zachowujesz jak debil to i z sensem zdarzy Ci sie napisać xd
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nie masz już obu?
chyba coś przeoczyłem
lekcje polskiego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To spaliła się ta chałupa, czy nie? Bo nie wiem, czy dawać piwo.
No właśnie , co za gowniany opis . Chałupa ocalała nie oglądać tego szajsu