👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

haha no i co z tego że świnia i że się zachowuje ale k🤬sa nie widać i z ryja niezła. R🤬ałbym
Ciekaw jestem reakcji jej ojca jak zobaczy to nagranie w necie. No k🤬a nikomu takiej córki nie życzę.

jest goła dupa płci kuchenno - sprzątającej (lub pięknej jak kto woli)
jest bliżej nieokreślona zachodniocywilizacyjna kultura w pełnej krasie
jest piwo i c🤬j
jest bliżej nieokreślona zachodniocywilizacyjna kultura w pełnej krasie
jest piwo i c🤬j

Facet jest świnia ? pod każdym względem baba jest gorszą świnią
ruchną bym ją

ruchną bym ją

O tak.. szczyt marzeń.. r🤬ać przetartą na lewo i prawo klacz, biegającą po mieście w oszczanych majtach..
Toż to zwykła suka, z którą ktoś wyszedł na spacer i nie zapiął jej smyczy.. powinien być mandat dla właściciela, bo wybiegnie to to na ulicę pod samochód i nieszczęście gotowe..
Toż to zwykła suka, z którą ktoś wyszedł na spacer i nie zapiął jej smyczy.. powinien być mandat dla właściciela, bo wybiegnie to to na ulicę pod samochód i nieszczęście gotowe..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie