podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co za banalny gruby brodaty lamus, mam nadzieje że jego matka zakupi tą farbę.
I jej urośnie ruda broda.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.Baba się skapuje bankowo przed użyciem. Wiele już w samym sklepie się kapnie bo ileż razy to widzieliśmy jak baby wybierają farbę i później i tak do środka zaglądają - bo pewnie numer stary jak świat, tylko faceci w sumie mogą nie znać bo nie używają.
Moja koleżanka się nie smakowała. Blondynka...
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Moja koleżanka się nie smakowała. Blondynka...
Co się zrobiła?
Ja mam lepszy opatentowany motyw: jak zbieram grzyby w lesie to wyciskam sok ze zgniecionych muchomorów jadowitych i strzykawką z igłą wciskam go w rosnące prawdz🤬ki, tylko od spodu, żeby wyglądało na dziurę po robaku - to dopiero ubaw

No k🤬a geniusz zła dosłownie...
Ja mam lepszy opatentowany motyw: jak zbieram grzyby w lesie to wyciskam sok ze zgniecionych muchomorów jadowitych i strzykawką z igłą wciskam go w rosnące prawdz🤬ki, tylko od spodu, żeby wyglądało na dziurę po robaku - to dopiero ubaw
Geniusz zla

Lepszym numerem jest podmiana pistoletów w dystrybutorach z paliwem.
No kolego nie zabłysnąłeś bo pistolet do diesla ma większą średnicę oraz obwódkę na lejku i nie wsadzisz go do wlewu paliwa benzyniaka.