👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wolałbym latać jakimś myśliwcem z II wojny światowej. Taki Spitfire, Hurricane...
To jest prawdziwe piękno

Thirteen Senses - Into The Fire - Tytuł nutki dla ciekawskich

Ant1984 napisał/a:
Wolałbym latać jakimś myśliwcem z II wojny światowej. Taki Spitfire, Hurricane...
To jest prawdziwe piękno
![]()
i nic nie slychac w kabinie procz pracy silnika

flightmen13 napisał/a:
i nic nie slychac w kabinie procz pracy silnika![]()
A co chcesz słyszeć? Śpiew ptaków?

i mozna dac ladna muzycze do ladnego filmiku? a nie te wiertarki i inne tluczenie garnkow. gdyby ktos dal tu dumpstep to wylaczyl bym na pczatku bo nie da sie tego zdzierzyc i ominal by mnie zacny filmik
Film fajny, ale w żaden sposób nie oddaje rzeczywistości. Francuzów w boju nikt nigdy nie widział.

oglądając takie właśnie filmiki czuję, jak jedno marzenie uciekło mi przez palce
@hajen
Nie tylko Tobie Kolego....
Praca pilota to najlepszy zawód świata, nie ma lepszego. Nie ma.
btw.
Film z którego jest ten filmik troszkę zwymyślany, ale wart zobaczenia ze względu na ujęcia z lotów.
Nie tylko Tobie Kolego....
Praca pilota to najlepszy zawód świata, nie ma lepszego. Nie ma.
btw.
Film z którego jest ten filmik troszkę zwymyślany, ale wart zobaczenia ze względu na ujęcia z lotów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie