👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bo to są Magikarpie. I one odbywają coroczną wędrówkę by przemienić się w Gyaradosy.
Karp karp, magikarp karp, karp. :o
Xenomorph08 napisał/a:
Bo to są Magikarpie. I one odbywają coroczną wędrówkę by przemienić się w Gyaradosy.
Gimbus??

magikp1 napisał/a:
Gimbus??
Zakładasz, że jak ktoś zna pokemony jest gimbusem? Wszyscy tutaj je znają, ale tylko część ma dość odwagi, by się do tego przyznać. Jeżeli podana przez Ciebie data urodzin jest właściwa to miałeś jakieś 12-13 lat kiedy pokemony pojawiły się na polsacie. W tamtych czasach dzieciaki w Twoim wieku spędzały czas na skakaniu po drzewach i oglądaniu kreskówek więc nie wmówisz mi, że nie obejrzałeś ani jednego odcinka.
Co do typa - chodzenie po hodowlanym stawie i podniecanie się "produktem" jest nieco przesadzone - to nie może być wędkarz.

Ktoś sobie dobrze nanęcił na jesieni, tylko czekać na wiosnę i wszystkie do zamrażalki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie