👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem jak można chwalić się tym, że jest się totalną idiotką.
nie rozumię murzynów pracować nie chcą ale na siłowni to tony przenoszą
brylant1412 napisał/a:
acować nie chcą ale na siłowni to tony przenoszą
Za to Ty ani nie pracujesz, ani na siłownię nie chodzisz, jedynie walisz całe dni.
Jagang napisał/a:
Za to Ty ani nie pracujesz, ani na siłownię nie chodzisz, jedynie walisz całe dni.
i tu się mylisz
brylant1412 napisał/a:
i tu się mylisz
W nocy też nie próżnujesz

petru23 napisał/a:
Nie rozumiem jak można chwalić się tym, że jest się totalną idiotką.
Nie idiotką tylko kimś kto próbuje coś osiągnąć. Filmik wrzuciła ku przestrodze co może się stać, a sama na tyle ogarnia temat, że chciała uciec z pod sztangi, ale straciła równowagę i jej noga uciekła.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie