OGŁOSZENIE
-------------------
Sprzedam: sztangę.
Kupię: dwie endoprotezy stawów kolanowych.
Lub zamiana za dopłatą.
-------------------
Sprzedam: sztangę.
Kupię: dwie endoprotezy stawów kolanowych.
Lub zamiana za dopłatą.

SpeedyG napisał/a:
Trójbój siłowy jeżeli nie masz genetyki dobrej to niszczenie organizmu i robienie z siebie inwalidy. Nie dość, że plecki to jeszcze kolanka do wymiany.
Gówno tam.
Jeśli masz dobrą technikę, eliminujesz słabe ogniwa i nie walisz koksu to możesz sobie dźwigać całe życie i na starość będziesz bardziej sprawny niż 99% starych p🤬lców.
Zobacz sobie co robi Jan Łuka w wieku 73 lat, a dźwiga całe życie. A jest też dużo starszych od niego - są nawet dla takich oddzielne kategorie na wielu zawodach.
Kaszakisza napisał/a:
Gówno tam.
Jeśli masz dobrą technikę, eliminujesz słabe ogniwa i nie walisz koksu to możesz sobie dźwigać całe życie i na starość będziesz bardziej sprawny niż 99% starych p🤬lców.
Zobacz sobie co robi Jan Łuka w wieku 73 lat, a dźwiga całe życie. A jest też dużo starszych od niego - są nawet dla takich oddzielne kategorie na wielu zawodach.
O to to. Krótko - wszystko ale z głową i nie na maxa, co zapewni sprawność i wygląd na długo.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
SkoPio1 napisał/a:
No i wc🤬ala, będzie teraz mógł w jasełkach grać kozła tymi nogami.
Nie wiem czemu, ale dostałem napadu śmiechu, po przeczytaniu Twojego komentarza...kuuuuurwa,nie mogłem przestać rechotać przez dłuższy czas...
SkoPio1 napisał/a:
wc🤬ala
To po śląsku?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
poco takie ciężary zapinać jedynie co to siadają kolana na starośc że bedzie kulał i bóle kręgosłopa chłop nie jest zawodowcem ani stongmenem robią sobie tylko kontuzje na cale życie zapinać 300 kg i wiecej to juz kaskaderstwo niech sie popyta starych kulturystow co mja po 60 lat jakie maja teraz schodzenia na starośc kiedy podnosili takie ciężary