Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
paragon0 2025-02-23, 11:05 2
Głupia c🤬a, drze tę p🤬dę k🤬a xD

[ Dodano 2025-02-23, 11:10 ]
Yolanda napisał/a:

Dzięki za wytłumaczenie... ale kogo to obchodzi i kto w ogóle to czytał?

Ja to przeczytałem, czy jestem dziwny? Ogólnie ma rację, ale i tak c🤬j mu w dupę xD
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-02-23, 11:12 1
Wszyscy się w c🤬j śpieszą żeby pomóc.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-23, 11:13
Fiksat napisał/a:

dwubój

Kto pytał?

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Siriuz 2025-02-23, 11:27 1
radek225 napisał/a:

Sport to zdrowie .

Yolanda napisał/a:

Sport, zwłaszcza dwubój to samo zdrowie.

Pogodzę was. Ruch to zdrowie, sport - niekoniecznie.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
esa 2025-02-23, 11:38
Fiksat napisał/a:

Radek225
Sport, zwłaszcza dwubój to samo zdrowie. Żeby uprawiać dwubój musisz mieć mobilność, sile, mental, musisz mieć odwagę i dynamikę.
Treningi dwuboistów kładą nacisk na wszystkie aspekty rozwoju ciała od elementów sprintu i skoku w dal, przez rozciąganie do zwykłej, chamskiej siły.
Jednak gdy zaczynasz trenować wyczynowo to kontuzje zawsze będą. Gdy na scenie robisz próby na 90, 100 czy 110% swojego aktualnego maxa to kontuzje będą.
Zeszła pod sztangę odważnie w około 1sek czyli tyle ile zajęło Ci napisanie tego wyświechtanego gowna „sport to zdrowie”, ale gorsze jest jeszcze to, ze idą Ci w sukurs ludzie dając piwa i robią to jeszcze szybciej niż zejście pod sztangę Pani z filmiku wyzej.
Sport to zdrowie. Znacznie więcej krzywdy zrobisz sobie nie robiąc w życiu nic. Film jest stary i to nie pierwszy raz kiedy na sadolu pojawia się coś z dwuboju a potem wpada jakiś dzban i pisze „sport to zdrowie” i inne cymbały to lajkuja.
Pomyślałem ze przerwę ten wylew ignorancji i napisze coś z sensem przy okazji zachęcę młodych ludzi do podnoszenia ciężarów.
Chłopaki, jeśli nie chcecie walić konia do końca życia w samotności, a męczą Was przypakowane kaleki z lokalnej siłowni zapiszcie się na dwubój - niepozalujecie.
Radek żebyś zrozumiał co się dzieje wyzej na filmie - Pani przy wadze 64kg ma na sztandze 93kg, czyli prawie 1,5 masy ciała. Zakładając ze jesteś zapyzialym piwniczakiem o wasze 100kg musiałbyś wyrwać 150 kg żeby moc ta sytuacje chociaż trochę pojąć.
Miala trochę za wolne zejście pod sztangę i zle zablokowała, plus to mimo wszystko są jakieś lokalne zawody ale z tego co widze ma swojego insta i tam sobie dobrze radzi.
A Ty Radek225 i inne zjeby co lajkuja „sport to zdrowie” - a weźcie się p🤬lcie

fajnie napisane tyle że tu są sami tacy co widzą tylko pedalarzy puszkarzy kiblarzy butloszczochów motop🤬dy itp a taka ilość słów w jednym miejscu ich przerasta
Zgłoś
O................ń 2025-02-23, 11:42
I po co to mordę drze?
Mogła się nie srać na coś co ją przerasta.
Zgłoś
POeBaNy 2025-02-23, 12:00 2
O widać, że jakiś białorycerzyk i suchoklates jadący na teściu zdominował komentarze. A h🤬j mu w dupę, pedałowi lubujacemu się w smrodzie przepoconych skarpet innych sebiksów.
Zgłoś
elim 2025-02-23, 14:42 4
Fiksat napisał/a:

Radek225
Sport, zwłaszcza dwubój to samo zdrowie. Żeby uprawiać dwubój musisz mieć mobilność, sile, mental, musisz mieć odwagę i dynamikę.
Treningi dwuboistów kładą nacisk na wszystkie aspekty rozwoju ciała od elementów sprintu i skoku w dal, przez rozciąganie do zwykłej, chamskiej siły.
Jednak gdy zaczynasz trenować wyczynowo to kontuzje zawsze będą. Gdy na scenie robisz próby na 90, 100 czy 110% swojego aktualnego maxa to kontuzje będą.
Zeszła pod sztangę odważnie w około 1sek czyli tyle ile zajęło Ci napisanie tego wyświechtanego gowna „sport to zdrowie”, ale gorsze jest jeszcze to, ze idą Ci w sukurs ludzie dając piwa i robią to jeszcze szybciej niż zejście pod sztangę Pani z filmiku wyzej.
Sport to zdrowie. Znacznie więcej krzywdy zrobisz sobie nie robiąc w życiu nic. Film jest stary i to nie pierwszy raz kiedy na sadolu pojawia się coś z dwuboju a potem wpada jakiś dzban i pisze „sport to zdrowie” i inne cymbały to lajkuja.
Pomyślałem ze przerwę ten wylew ignorancji i napisze coś z sensem przy okazji zachęcę młodych ludzi do podnoszenia ciężarów.
Chłopaki, jeśli nie chcecie walić konia do końca życia w samotności, a męczą Was przypakowane kaleki z lokalnej siłowni zapiszcie się na dwubój - niepozalujecie.
Radek żebyś zrozumiał co się dzieje wyzej na filmie - Pani przy wadze 64kg ma na sztandze 93kg, czyli prawie 1,5 masy ciała. Zakładając ze jesteś zapyzialym piwniczakiem o wasze 100kg musiałbyś wyrwać 150 kg żeby moc ta sytuacje chociaż trochę pojąć.
Miala trochę za wolne zejście pod sztangę i zle zablokowała, plus to mimo wszystko są jakieś lokalne zawody ale z tego co widze ma swojego insta i tam sobie dobrze radzi.
A Ty Radek225 i inne zjeby co lajkuja „sport to zdrowie” - a weźcie się p🤬lcie

To co opisujesz to nie jest zdrowie, to niszczenie sobie zdrowia
Zgłoś
Ksiaze_Wawra 2025-02-23, 14:45 1
kaziuzlasu napisał/a:

Koniec kariery.

Dużo osób wracało po takich kontuzjach do pełni formy chociaż wygląda to strasznie chociażby Kim Un Guk z korei północnej na przykład a było ich wiecej czy Kinga Kaczmarczyk z Polski
Zgłoś
Tom99pl 2025-02-23, 17:16
Mogli ją zaliczyć ... tak sie prężyła....
Zgłoś
NarodowySkinhead 2025-02-23, 19:35
radek225 napisał/a:

Sport to zdrowie .

Bzdura, mój trener zawsze powtarzał- ruch to zdrowie, sport to kalectwo
Zgłoś
Rudziatek 2025-02-23, 20:31 1
@Fiksat: sport zawodowy, a szczególnie podnoszenie ciężarów to nie jest zdrowie. Nawet w damskich sportach poziom wymagany do zarabiania na sporcie wymaga niszczenia swojego zdrowia. Ważąc niecałe 70kg podnosiłem pod 100 i nie czułem się przez to zdrowszy. Swego czasu podczas przysiadu po prostu pękło mi płuco i równie dobrze mogło mnie nie być przez to, że zwyczajnie źle wykonałem oddech. Niemal każdy kogo znam kto pół amatorsko grał w piłkę ma problemy zdrowotne związane z kolanami, kostkami. Temat rzeka. Współczesny sport zawodowy nie ma nic wspólnego z budowaniem swojego zdrowia. Ledwie promil zawodowych sportowców będących w czołówce w swojej dyscyplinie nie cierpi na rym zdrowotnie i wynika to przede wszystkim ze szczęścia i niezwykłych predyspozycji. Nie wiem co się tak spiąłeś o jego wpis, ale ja w pełni rozumiem kogoś kto źle ocenia niszczenie swojego ciała w sporcie zawodowym.
Zgłoś
mazga50 2025-02-23, 20:34 1
radek225 napisał/a:

Sport to zdrowie .

Amatorskie uprawianie sportu typu: biegi, tenis, kometka, jazda rowerem, gimnastyka, lekkoatletyka itd., jak najbardziej.
Amatorskie ocierające się o wyczynowe, albo zawodowe już nie.
Zgłoś
barni123pl 2025-02-23, 21:15
Przez sport do kalectwa
Zgłoś
zasranka 2025-02-23, 22:58
Nie dość, że to zj🤬y sport, to jeszcze baba. Hooy jej w doope za taki wybór sportu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie