Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
jozinb 2025-04-16, 11:10 1
jak w ogole majac cos takiego jak wozek widlowy z doj🤬a przeciwwaga mozna probowac dzwigac to na desce bez zadnego zabezpieczenia wozka? przeciez to nawet 10letnie dziecko by ogarnelo ze to jebnie
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-04-16, 11:30
Plan był dobry, wykonanie trochę gorsze.
Zgłoś
Baca5566 2025-04-16, 11:51 2
gdfgdf napisał/a:

czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co tu się stałeo ? Mam downa w stopniu umiarkowanie-średnim i nie rozumiem

Moim zdaniem chcial zjechać wózkiem z platformy, który usunęła się spod kół przy ruszaniu. Też mam lekko downa więc nie wiem czy to tak było.
Zgłoś
Johnrambo1993 2025-04-16, 12:05
Pewnie kacapowo bo kto by wymyślił głupszy pomysł?
Zgłoś
końqbent 2025-04-16, 12:18 1
Jak miał gogle i buty wzmocnione to śmieje się z tej przygody.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-16, 12:27 1
optymista666 napisał/a:

Fizyka nie bierze jeńców.
O zasadzie zachowania pędu nie słyszeli.

Nawet o grawitacji nie słyszeli najwidoczniej.
Zgłoś
B3b3ch 2025-04-16, 12:35
Pilot wózka nie zdążył ejectować. Następnym razem nie wsiądzie.
Zgłoś
esa 2025-04-16, 13:32
szybko poszło
Zgłoś
Sebuś 2025-04-16, 14:21
optymista666 napisał/a:

To trzeba być na prawdę idiotą 🤣 Jak widać selekcja naturalna ma się dobrze i działa
Zgłoś
Serenus 2025-04-16, 15:04
Ale każdy tam ma zawsze wszelkie potrzebne uprawnienia, licencje i certyfikaty oraz 100 lat doświadczenia w swoim zawodzie

podpis użytkownika

Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Zgłoś
Kidl3r 2025-04-16, 16:09
Baca5566 napisał/a:

Moim zdaniem chcial zjechać wózkiem z platformy, który usunęła się spod kół przy ruszaniu. Też mam lekko downa więc nie wiem czy to tak było.

Widać że za każdym razem jak ruszał to luzowały się liny wspomagające, aż się urwały.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-04-16, 16:41 1
optymista666 napisał/a:

Szary_Jeleń napisał/a:

Nawet o grawitacji nie słyszeli najwidoczniej.

tak, grawitacja i bezwładność dały tu największą lekcję fizyki..

gość zjeżdżał z lekkiej kładki, na której został podniesiony z ciężkim wózkiem. w chwili wybrania kierunku jazdy ciężki wózek "chce" zostać na swoim miejscu a lekka kładka ma mniejsze opory, żeby sie przemieścić.. siła tarcia pomiędzy oponą a kładką dokonała reszty, kładka do tyłu "odjechała" wózek został w miejscu i grawitacja wzięła go w swoje objęcia.

sytuacja by wyglądała inaczej gdyby kładka była uwiązana do budynku jakimiś linami, wtedy taki manewr mógłby się udać, ale tylko w jedną stronę..
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-16, 16:55
lysymisio6969 napisał/a:

gość zjeżdżał z lekkiej kładki, na której został podniesiony z ciężkim wózkiem. w chwili wybrania kierunku jazdy ciężki wózek "chce" zostać na swoim miejscu a lekka kładka ma mniejsze opory, żeby sie przemieścić.. siła tarcia pomiędzy oponą a kładką dokonała reszty, kładka do tyłu "odjechała" wózek został w miejscu i grawitacja wzięła go w swoje objęcia.
sytuacja by wyglądała inaczej gdyby kładka była uwiązana do budynku jakimiś linami, wtedy taki manewr mógłby się udać, ale tylko w jedną stronę..

Twoja pisownia, sposób formułowania zdań, błędy - są zastanawiające.
Zgłoś
janiestad666 2025-04-16, 17:19
Rozumiem ze potrzebowali wozek na tym pietrze ale nie dalo sie podniesc samego wozka dzwigiem a potem sam wozek wciagnac pasami na pietro? Koniecznie wykolowali rampe do tej operacji i koniecznie musial wjechac tam z rampy? to chinole te k🤬y? azjaci najinteligentniejsza rasa? Stwierdzone po testach iq gdzie ni c🤬ja to inteligencji nie pokazuje a predzej poziom autyzmu u japoncow i koreancow?

[ Dodano 2025-04-16, 17:22 ]
lysymisio6969 napisał/a:

Bo to zoltki najintigentniejsza rasa swiata przebadana na podstawie testow iq gdzie wskazujesz ktory ksztalt pasuje do ktorego

[ Dodano 2025-04-16, 17:24 ]
Johnrambo1993 napisał/a:

Pewnie kacapowo bo kto by wymyślił głupszy pomysł?

Ja stawiam ze to jakis zolty kraj
Zgłoś
lysymisio6969 2025-04-16, 17:44
Szary_Jeleń napisał/a:

Twoja pisownia, sposób formułowania zdań, błędy - są zastanawiające.

jakiś błąd merytoryczny znalazłeś? orty.. swego czasu w słowie już zrobiłem 2dwa..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie