czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co tu się stałeo ? Mam downa w stopniu umiarkowanie-średnim i nie rozumiem
Moim zdaniem chcial zjechać wózkiem z platformy, który usunęła się spod kół przy ruszaniu. Też mam lekko downa więc nie wiem czy to tak było.
Fizyka nie bierze jeńców.
O zasadzie zachowania pędu nie słyszeli.
Nawet o grawitacji nie słyszeli najwidoczniej.
Fizyka nie bierze jeńców.
To trzeba być na prawdę idiotą 🤣 Jak widać selekcja naturalna ma się dobrze i działa
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.Moim zdaniem chcial zjechać wózkiem z platformy, który usunęła się spod kół przy ruszaniu. Też mam lekko downa więc nie wiem czy to tak było.
Widać że za każdym razem jak ruszał to luzowały się liny wspomagające, aż się urwały.
podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Fizyka nie bierze jeńców.
Nawet o grawitacji nie słyszeli najwidoczniej.
tak, grawitacja i bezwładność dały tu największą lekcję fizyki..
gość zjeżdżał z lekkiej kładki, na której został podniesiony z ciężkim wózkiem. w chwili wybrania kierunku jazdy ciężki wózek "chce" zostać na swoim miejscu a lekka kładka ma mniejsze opory, żeby sie przemieścić.. siła tarcia pomiędzy oponą a kładką dokonała reszty, kładka do tyłu "odjechała" wózek został w miejscu i grawitacja wzięła go w swoje objęcia.
sytuacja by wyglądała inaczej gdyby kładka była uwiązana do budynku jakimiś linami, wtedy taki manewr mógłby się udać, ale tylko w jedną stronę..
gość zjeżdżał z lekkiej kładki, na której został podniesiony z ciężkim wózkiem. w chwili wybrania kierunku jazdy ciężki wózek "chce" zostać na swoim miejscu a lekka kładka ma mniejsze opory, żeby sie przemieścić.. siła tarcia pomiędzy oponą a kładką dokonała reszty, kładka do tyłu "odjechała" wózek został w miejscu i grawitacja wzięła go w swoje objęcia.
sytuacja by wyglądała inaczej gdyby kładka była uwiązana do budynku jakimiś linami, wtedy taki manewr mógłby się udać, ale tylko w jedną stronę..
Twoja pisownia, sposób formułowania zdań, błędy - są zastanawiające.
[ Dodano 2025-04-16, 17:22 ]
Bo to zoltki najintigentniejsza rasa swiata przebadana na podstawie testow iq gdzie wskazujesz ktory ksztalt pasuje do ktorego
[ Dodano 2025-04-16, 17:24 ]
Pewnie kacapowo bo kto by wymyślił głupszy pomysł?
Ja stawiam ze to jakis zolty kraj
Twoja pisownia, sposób formułowania zdań, błędy - są zastanawiające.
jakiś błąd merytoryczny znalazłeś? orty.. swego czasu w słowie już zrobiłem 2dwa..