Wciągnęli kilkutonowy wózek razem z operatorem na chyboczącej się platformie, której nie zabezpieczyli przy zjeździe wózka. No to na pewno musiało się udać...
KuBuX napisał/a:
Jaaaa p🤬le, narazie u mnie wygrywa w rankingu idiotow w tym roku XDD
Spokojnie, kampania wyborcza się dopiero rozkręca.
Łańcuchy z przodu, to są Zdzisiu tak na sztukę, Weź tam po prostu zawiń gdzieś tam, aby było i tyle.
gdfgdf napisał/a:
czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co tu się stałeo ? Mam downa w stopniu umiarkowanie-średnim i nie rozumiem
Moim zdaniem uczestnicy tej akcji mają tak samo jak ty downa w stopniu najmniej średnim. Generalnie akcja wykonana została mocno nie profesjonalnie brak mocowania aby platforma nie odjechała. To chyba główny zarzut czemu się udało nagrać filmik na sadola

@lysymisio6969:
przymocowane to było, tylko czymś gównianym. Widocznie wózek ma więcej mocy w kołach, niż te łańcuszki. Operator trochę nie ogarnął, ale z drugiej strony mógł wydygać będąc na takiej wysokości z debilami
przymocowane to było, tylko czymś gównianym. Widocznie wózek ma więcej mocy w kołach, niż te łańcuszki. Operator trochę nie ogarnął, ale z drugiej strony mógł wydygać będąc na takiej wysokości z debilami
KuBuX napisał/a:
Jaaaa p🤬le, narazie u mnie wygrywa w rankingu idiotow w tym roku XDD
to będzie wygrywało przez najbliższe 10 lat z rzędu