👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stachu Wichura napisał/a:
to ja proponuję 4 mentosy plus 2L cola
![]()
najlepiej cola light

Radzik, wybucha raczej, niż się spala w taki sposób. I ile musiałoby być tego wodoru dla takiej reakcji, to sam nie wiem, ale na pewno więcej niż w takiej bańce. Trzecia sprawa to chyba niemożliwe byłoby zamknięcie wodoru w bańce - taka moja teoria.
IMHO super wygląda
IMHO super wygląda

Kolega mi właśnie wyjaśnia, "JAK TO JEST ZROBIONE".
Wiadro z wodą i płynem do mycia naczyń albo jakimś fajnym bąblującym czymś. Następnie zanurzamy rurkę w wodzie, która prowadzi do zbiornika z jakimś łatwopalnym gazem pod ciśnieniem. Odkręcasz kurek i "bul bul, bąbelki".
Wiadro z wodą i płynem do mycia naczyń albo jakimś fajnym bąblującym czymś. Następnie zanurzamy rurkę w wodzie, która prowadzi do zbiornika z jakimś łatwopalnym gazem pod ciśnieniem. Odkręcasz kurek i "bul bul, bąbelki".

sysiu, no i co tak emocjonalnie do tego podchodzisz, chcesz aby ci żyłka pękła?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie