👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matt napisał/a:
To sie nazywa pech....
Takie sytuacje określają tym słowem niedojeby umysłowe.
Rozsądny człowiek przewiduje taką możliwość i oddala się od zabudowań.
Pech to jest wtedy jak ci krowa nasra do wiadra podczas dojenia

PabloSkills napisał/a:
Ten lampion to rzekomo na szczęście się puszcza???
Lata temu bardzo popularne zjawisko na polskich (wiejskich) weselach, ale od kiedy spłonęło kilka szop ta romantyczna atrakcja jest zakazana, jeśli się nie mylę, bo nie jestem na bieżąco z prawem lotniczym

PabloSkills napisał/a:
Ten lampion to rzekomo na szczęście się puszcza???
Na szczęście to się koleżanka puszcza...
Teraz w Polsce składowiska plastiku (tzw. recykling) będą się palić nie z powodu "samozapłonu" tylko: "znowu się dzieci lampionami bawiły".

W lato nad morzem (mimo zakazu) dużo debili puszcza takie lampiony "na szczęście".
Zawsze mnie ciekawiło gdzie to potem ląduje....
A puszczający zazwyczaj mają to w dupie.
Zawsze mnie ciekawiło gdzie to potem ląduje....
A puszczający zazwyczaj mają to w dupie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie