Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Podpalenie Notre Dame
konto usunięte • 2019-04-20, 11:47
Na nagraniu widać jakąś osobę, w pewnym momencie widać błyski ( może iskry z krzesiwa jakiegoś rodzaju, nie wiem nie jestem specem). Jak dla mnie, to podpalenie na 100% i na 100% robota c🤬tych, te ich uśmiechnięte mordy na zdjęciach po pożarze i tak dalej i tak dalej... Nagranie jest z kamery umieszczonej na wieży Montparnasse w Paryżu. Znalezione na dzidzie i zaj🤬e tutaj, nagranie nie jest super jakości ale wszystko widać, a dla niewidomych czerwona strzałka.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wini30 2019-04-20, 11:54 30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2019-04-20, 11:54 3
podpalę dach - to muszę koniecznie na niego wejść by go podpalić - dach najłatwiej podpala się od jego wierzchniej strony.... i w ogóle jestem przecież niewidoczny dla nikogo...
Zgłoś
mygyry 2019-04-20, 11:56 20
@up Pamiętajcie, że mówimy tu o inżynierach pontonowych...
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-20, 11:56 8
wini30 napisał/a:

Ja pie**olę... na 100% powiadasz?
I wypatrzyłeś to na tym nagraniu swoimi snajperskimi zdolnościami superbohaterze?
Szkoda, tylko że kamera która to rejestruje nagrywa zdarzenie o 17:05 czyli na ponad półtora godziny wcześniej przed pożarem.
Jedyne w czym masz racje to to, że specem nie jesteś.

Najpierw mały ogień, a potem sie rozchulało, akurat w takim czasie mogło do tego dojść. Poza tym to moja opinia i nie musisz sie z nią zgadzać.
Zgłoś
wini30 2019-04-20, 12:00 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-20, 12:08
wini30 napisał/a:

Półtorej godziny, k***a.
Ogień to sie rozhula w 7 minut a nie k***a 107....
W takim razie poproszę nagranie z tej samem kamery półtorej godziny później, skoro na nagraniu Pan podpalacz "na 100% tam zaprószył ogień" to będzie widać jak ogień powstaje dokładnie w tym miejscu.

Jak znajdę to dam
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-20, 12:28 2
Ale typ nie jest na dachu tylko na najwyższym poziomie rusztowania, więc ładnych kilka metrów nad dachem

A co do "inżynierów pontonowych" to myślę że taki plebs to może kopać rowy a nie pracować przy renowacji zabytku
Zgłoś
mygyry 2019-04-20, 13:05 13
Zgłoś
Lobo24 2019-04-20, 13:06 9
Rysopis podejrzanego.
Zgłoś
htp 2019-04-20, 13:17 4
Eksperci od Macierewicza mają za dużo czasu?
Zgłoś
saves 2019-04-20, 13:35
Tu lepsza jakość

warszawawpigulce.pl/sensacyjne-nagranie-przed-pozarem-notre-dame-na-da...
Zgłoś
picolo 2019-04-20, 17:19
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-04-20, 17:25
Jak dla mnie nagranie łatwe do retuszu... Niemniej jednak nie wyklucza to podpalenia... Być może nagranie jest zretuszowane i ma sprowadzać dyskusje na złe tory.
Zgłoś
DuckDodgers 2019-04-20, 17:28 3
00:09 słychać strzały
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem