👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CzerstWybut napisał/a:
To pewnie firma "LUNIK 9" zarejestrowana na Słowacji.
Ale że im się chciało tak układać to drewno ja pierodle .... Za to szacunek bo to wymagało pracy jakieś .....

Ludziska nie wrzucajcie takich filmików na tą stronę bo to nie ma nic wspólnego z sadyzmem
Dollar1977 napisał/a:
Ludziska nie wrzucajcie takich filmików na tą stronę bo to nie ma nic wspólnego z sadyzmem
I to jest właśnie sadystyczne, wrzucać filmy nie sadystyczne do portalu sadystycznego

Dollar1977 napisał/a:
To jest k🤬a sadyzm, bo płacisz za 3 metry a dostajesz metr...i to jeszcze w wyj🤬ej w kosmos cenie.
Dollar1977 napisał/a:
to może Ty coś wrzuć

silwerbalk napisał/a:
Ale że im się chciało tak układać to drewno ja pierodle .... Za to szacunek bo to wymagało pracy jakieś .....
Ogladałem ten film z 10 razy i wydaje mi sie że tam pod spodem bylo to ustawione na cienkiej płycie, jak sie przewróciła konstrukcja to na brzegu wygląda jak by wystawało coś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie