duras6 napisał/a:
czuje się wyjątkowy:DObrazek
ta zajebistość, kiedy Twój komentarz ma więcej piw niż sam temat.

O! Byłem tam:P ...n a takim "round trip" po zachodnim wybrzeżu ze swoją byłą dziewczyną (obecnie żoną
). Piękne widoki za dnia a w nocy sex sex sex sex!!!
Piękna sprawa tym bardziej, że jak widzę dziewczyna też niczego sobie:P Ci co nie byli niech zazdroszczą

@lp.citsiadas
żeby własną rękę poślubić to trzeba mieć nasrane w bani
żeby własną rękę poślubić to trzeba mieć nasrane w bani
MojeAvi napisał/a:
Obrazek
Nie obraź sie koleś, ale jakoś mi sie nie chce wierzyć![]()
Co ty odj🤬es, porownaj sobie oba napisy
@MojeAvi
Uważasz, że gościu tak perfekcyjnie to sfotoszopował żeby mieć piwka na sadisticu?
Uważasz, że gościu tak perfekcyjnie to sfotoszopował żeby mieć piwka na sadisticu?

tak... oto polska właśnie. siedzi jeden baran z drugim cały dzień przed kompem, czasami jebnie browara na ławce przed klatką albo w parku, nap🤬la na wszystko i wszystkich dookoła że c🤬jowo, brak perspektyw i ogólnie p🤬da z nędzą. Ktoś inny napisze, pokaże że gdzieś był coś fajnego robił to się zaczyna: nie wierzę, c🤬j mnie to obchodzi, wyp🤬alaj z tym gównem. A jak już gdzieś byłeś to pewnie kradniesz bo w polsce wszyscy najniższą krajową zarabiają albo bezrobocie a jak nie to na pewno złodziej. K🤬a sorry, ale polacy to zj🤬i ludzie. Nie jest tak? Jak ktoś kiedyś napisał: polaki-robaki

Przecież widać że to podróba, moje jest oryginalne bo to ja byłem w Kanionie ze swoją panna...