Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Podpiszecie porozumienie albo będziecie martwi.
L................i • 2014-02-21, 15:54
"Albo poprzecie porozumienie, albo będziecie mieli stan wojenny, armię - wszyscy będziecie martwi"

Wk🤬iony Sikorski przekonuje upartego lidera ukraińskiej. Krótko i na temat

Ode mnie piwo ale poczekajmy na interpretacje tych słów przez Macierewicza
Zgłoś
s................l 2014-02-21, 15:56 161
jaki k🤬a groźny, ciekawe, czy mówiłby to samo, jakby Polacy w końcu postanowili obalić ten żydowski rząd
Zgłoś
ostoyyya 2014-02-21, 15:57 29
@up

Wtedy też by powiedział "You'll all be dead"

Zgłoś
15243 2014-02-21, 15:57 57
on już dawno powinien być żywą tarczą na majdanie, a nie naszym ministrem msz -.-
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-21, 16:01
Coś więcej o porozumieniu?

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Wojtass84 2014-02-21, 16:03 7
Czemu nie był taki "dowcipny" jak Komorowski dostał jajkiem i został upokorzony przed całym światem, łącznie z nami

podpis użytkownika

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
Bugini 2014-02-21, 16:08 58
To jest miłe
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-21, 16:12 9
Bugini napisał/a:

To jest miłe

Sikorski w Afganistanie był... z obstawą całego wojska.....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
dram09 2014-02-21, 16:19 14
Zgłoś
I................4 2014-02-21, 16:30 22
Akurat w przypadku sługusów Tuska grożenie śmiercią to nie jest rzucanie słów na wiatr, najdobitniej świadczy o tym los Prezydenta Kaczyńskiego.
Zgłoś
~Velture 2014-02-21, 16:45 26
Ja p🤬le prawie się obsrałem... na szczęście 10min przed obejrzeniem tego poszedłem kloca postawić w kiblu więc nie miałem już czym. Ja p🤬le ale on groźny.... Pewnie od tej swojej żonki żydóweczki się nauczył bo jak wiadomo żydzi są okropnie twardz.... hahahahah no k🤬a nie dam rady tego dokończyć bo ze śmiechu mam zakwasy na brzuchu.... HAHAHHAHAHAHHA twardzi żydzi..... o jezu hahahahahahahahhaha...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
kroplowa 2014-02-21, 17:19 4
Kim on im grozi? Studentami Europeistyki??
Zgłoś
R................R 2014-02-21, 17:24 36
Imie_jego_44 napisał/a:

Akurat w przypadku sługusów Tuska grożenie śmiercią to nie jest rzucanie słów na wiatr, najdobitniej świadczy o tym los Prezydenta Kaczyńskiego.

Racja! Antoni ostatnio pokazał mi dokumenty (nie chciał zdradzić źródła, jak zawsze :<) z których wynika, że Sikorski wespół z Tuskiem wynajęli agenta Brzozę Skrytobójcę, żeby strącił samolot. Agent Brzoza imał się różnych technik, od sztucznej mgły po pułapkę helową, aż wreszcie zdecydował się na desperacki krok i własnym ciałem rozbił tutkę. Tak było! CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE!!!11oneone!11!
Zgłoś
KrisCFC 2014-02-21, 17:46 7
Kibice krzyczą krzyczą, ale wciąż nic z tego nie wynika...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Dezeus 2014-02-21, 18:00 2
Polska i tak wyjdzie na tym jak Zabłocki na mydle...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie