Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Noside 2017-10-30, 8:32 18
Brakuje tylko niebieskiego łijo łijo
Zgłoś
Dzisiaj 2017-10-30, 8:44 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wormgoro 2017-10-30, 8:49 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-30, 8:50 2
Gdzie ta zemsta?
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-30, 8:51 1
Co do tego że BMW to cham zgoda, ale jak widzę jak na lewoskrętach te ameby ruszają po 2 minutach, odstępy że TIR by wjechał pomiędzy itp. to sam niejednokrotnie mam ochotę tak zrobić. Nie robię, bo nie jestem chamem. też mam BMW.
Zgłoś
Henboh 2017-10-30, 8:54 4
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-10-30, 9:03 3
Zgłoś
Henboh 2017-10-30, 9:08
Misiek_KRK, jak już polecasz oglądać filmik, to sam go obejrzyj do końca, bo jakieś 3s po BMW, przejechał jeszcze jeden pojazd z lewej (1:30). Nagrywający nie przewidział, że ktoś może na na późnym żółtym/wczesnym czerwonym przelecieć z dużą prędkością.
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-10-30, 9:14
Zgłoś
sirapacz 2017-10-30, 10:28
A wpadłeś na to, że to niekoniecznie było buractwo? Pas do lewoskrętu, BMW się zagapił na środkowym pasie i próbował się wcisnąć na właściwy zajmując polpozyszyn. Jest możliwy taki scenariusz? Jest.
Nagrywający wykonując świadomie taki manewr naraził innych na utratę zdrowia/życia, za co powinien odpowiadać wg mnie na spółkę z BMW (bo mógł stać).
Zgłoś
konto usunięte 2017-10-30, 11:53
Zgłoś
ra0mir 2017-10-30, 12:56
Zgłoś
lm65 2017-10-30, 13:36
Myślałem, że to czerwone światło świeci się tam 5min, a to pauza mi się włączyła na filmiku.
Zgłoś
CbK 2017-10-30, 14:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem