👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Putis
Są takie przenośne skanery - nie widziałem na androida, ale na "notebooka w plecaku" - płatność oczywiście do 50zł, chyba że jest możliwość więcej... nie wiem, bo nie siedzę w tym temacie aż tak głęboko jak w zamkach i niektórych IMMO.
Są takie puligary które nie przepuszczają sygnału ze skanera.
Są takie przenośne skanery - nie widziałem na androida, ale na "notebooka w plecaku" - płatność oczywiście do 50zł, chyba że jest możliwość więcej... nie wiem, bo nie siedzę w tym temacie aż tak głęboko jak w zamkach i niektórych IMMO.
Są takie puligary które nie przepuszczają sygnału ze skanera.
@mateuszmatel widzę obeznany w temacie, spokojnie nie będę Ci robił konkurencji... Są transakcje online i offline, jeśli bank Ci nie zabezpiecza (a wiele banków tego nie robi) transakcji offline to zczyta Ci dane i kupi co będzie chciał nie koniecznie za max 50zł.. poza tym dużo o tym czytałem i temat wcale nie jest taki prosty, poza tym jeśli to takie bezpieczne to dlaczego ludzie kupują specjalne okładki na karty ?
Masz posłuchaj sobie może trochę nauczysz się:
youtube.com/watch?v=034HKZFVWPc
Aha życzę Ci żebyś zawsze był taki pewien siebie i wierzył w technologię i jednocześnie żeby Cię zrobili na grubą kasę.. Ja wolę wziąć trochę gotówki na zaś i nosić np:50 zł niż używać tych kart - okej wygodne, ale skoro jest aż tyle znaków zapytania, to po co kusić los? W każdym razie coś jest na rzeczy i trzeba zachować jeszcze większą ostrożność
Masz posłuchaj sobie może trochę nauczysz się:
youtube.com/watch?v=034HKZFVWPc
Aha życzę Ci żebyś zawsze był taki pewien siebie i wierzył w technologię i jednocześnie żeby Cię zrobili na grubą kasę.. Ja wolę wziąć trochę gotówki na zaś i nosić np:50 zł niż używać tych kart - okej wygodne, ale skoro jest aż tyle znaków zapytania, to po co kusić los? W każdym razie coś jest na rzeczy i trzeba zachować jeszcze większą ostrożność

Dlatego trzymam hajs w "skarpecie", mam pieniądze kiedy tylko zechce, nie muszę iść pól miasta do bankomatu, bo chciałem zrobić zakupy w sklepiku obok bloku gdzie nie obsługują kart. Druga sprawa, nikt wirtualnie mnie nie okradnie, mój dom moja forteca

@Putis
Przytaczasz tumanie jakiś filmik na yt a chyba sam go nie oglądałeś.
żeby Cię zrobili na grubą kasę..
Hahahaha
Jakoś w filmiku gość za każdym razem mówi "DROBNE ZAKUPY" i podaje maksymalna kwote 49,99. i za więcej nie da sie kupic zblizeniowo chocbys sie zesral.
Przytaczasz tumanie jakiś filmik na yt a chyba sam go nie oglądałeś.
żeby Cię zrobili na grubą kasę..
Hahahaha
Jakoś w filmiku gość za każdym razem mówi "DROBNE ZAKUPY" i podaje maksymalna kwote 49,99. i za więcej nie da sie kupic zblizeniowo chocbys sie zesral.
Od siebie dodam, że takie triki i tak nie odniosą na mnie skutku, bo przecież państwo już dawno zadbało żebym nic na koncie nie miał

@Nameless Mówiłem o tym fragmencie:
W linku którym wysłałeś i filmie z youtuba jest mowa o transakcji do 50zł płaconymi w sklepie a nie o grubszych transakcjach w internecie. Mam telefon z nfc oraz karte paypass. Zrobiłem mały test i wsadziłem karte do portfela a portfel do kieszeni. Nfc w telefonie jest za słabe żeby sćiągnąć dane. Jedyna opcja to karta trzymana luzem w kieszeni. Dodam jeszcze, że przy 3 kartach telefon nie potrafił ich rozdzielić. Putis mówił o metodzie z telefonem i o robieniu na grubą kase i o tym mówiłem, bardziej "profesjonalne" skanery to już inny temat.
Cytat:
Wystarczy że masz kartę z Paypassem, podchodzi do Cb typ w tramwaju skanuje kartę darmowym programem na androida i może w necie dokonywać grubszych transakcji niż 50zł
W linku którym wysłałeś i filmie z youtuba jest mowa o transakcji do 50zł płaconymi w sklepie a nie o grubszych transakcjach w internecie. Mam telefon z nfc oraz karte paypass. Zrobiłem mały test i wsadziłem karte do portfela a portfel do kieszeni. Nfc w telefonie jest za słabe żeby sćiągnąć dane. Jedyna opcja to karta trzymana luzem w kieszeni. Dodam jeszcze, że przy 3 kartach telefon nie potrafił ich rozdzielić. Putis mówił o metodzie z telefonem i o robieniu na grubą kase i o tym mówiłem, bardziej "profesjonalne" skanery to już inny temat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie