Wszystko fajnie pięknie ale czy do was nie dociera że w ten sposób robicie reklamę?
Gdyby nie wasze p🤬lenie to do dzisiaj nie wiedziałbym kto to k🤬a jest bieber i ta suka od friday.
Opanujcie się, takie gówno powinno być usuwane a użytkownicy umieszczający to gówno powinni być banowani, k🤬a, robi się pokolenie plebsu które niedługo nie będzie potrafiło się samo obronić. Pokolenie j🤬ych komentatorów zza monitora bez życia prywatnego myślących tylko o tym żeby z rana włączyć komputer i sprawdzić tego j🤬ego maderfakerbuka. Banda debili i prostaków nie mających w życiu nic lepszego do roboty niż przeglądanie pseudo mądrych tekstów i obrazków starszych niż internet.
No k🤬a. Za książkę by się jeden z drugim baran wziął, może by coś jeszcze z tego swojego zasranego życia wycisnął. Gdy pedryle mówicie jacy to wy "zaradni" w życiu jesteście, to wiem że j🤬ego CV sami nie potraficie napisać tylko szukacie wzoru na google. Gdybyście k🤬a więcej uwagi przykładali na polskim to byście k🤬a umieli CV napisać, ale po co? Przecież jest internet k🤬a ! Wszystko jest w internetach!
No nawet k🤬a, debil który robił ten obrazek zrobił p🤬lony błąd w wyrazie "wszystkie", myślałem że to niemożliwe k🤬a, a jednak, przeliczyłem się.
J🤬 to wszystko.
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA