Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Manii 2021-02-19, 21:34 3
hamulce jebly?
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:35 17
Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?
Zgłoś
Azzurri 2021-02-19, 21:37 89
Znawca_Cipek napisał/a:

Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?

Pogratuluj sąsiadowi
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:40 6
Azzurri napisał/a:

Pogratuluj sąsiadowi

No, riposta dobra, wiec zamiast sie czepiac, dam Ci piwo i napisze Ci z wielkiej litery. A teraz ssij swojej mamie
Zgłoś
mygyry 2021-02-19, 21:43 6
Znawca_Cipek napisał/a:

Zaraz zaraz, "murzyn dobry, ale ja mam lepsze, zostałem dzisiaj ojcem"
Chwalisz się, że Ci się czarnych urodził?

Zgłoś
BigBertha 2021-02-19, 21:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marek_0485_pol 2021-02-19, 21:47 2
Znawca_Cipek napisał/a:

Gratulacje !!! Wiesz że i tak zostaniesz z🤬bem
Zgłoś
saves 2021-02-19, 21:47 4
Znawca_Cipek napisał/a:

Na przyszłość flintę myj, bo czarne wyszło.

PS. Gratki. Niech się zdrowo chowa.
Zgłoś
Alan101 2021-02-19, 21:49 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:52 7
Zgłoś
Besteher 2021-02-19, 21:55
Daję dychę, że to ten sam murzyn co kiedyś na innyn filmiku sprawnie uniknął strzałów podczas jazdy
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2021-02-19, 22:28 3
Znawca_Cipek napisał/a:

Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola

Zainwestuj w test DNA
Zgłoś
outsidethebox86 2021-02-19, 22:51 11
Znawca_Cipek napisał/a:

Zamiast oblewać z kumplami swoje ojcostwo, chwalisz się nim tutaj na sadolu, gdzie ci jeszcze za to pocisną. Weź znajdź dziecku innego ojca...
Zgłoś
konto usunięte 2021-02-19, 22:53 1
Znawca_Cipek napisał/a:

Wydziaraj guwniaka

Wydziaraj mu piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem