Ostatnio się zajawiam filmikami nagranymi przez mikroskop. Fascynujący i niesamowity temat. Jak to wszystko tak sprawnie działa?! Chciałem się podzielić z Wami jednym z lepszych. Polecam w 1080p.
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Ostatnio się zajawiam filmikami nagranymi przez mikroskop
Takie rozkminy to ja miałem w wieku 10lat jak próbowano mnie namówić na wiarę.I o to chodzi, wszystko zaprojektowane do perfekcji. Nie jestem dewotem, ale niech nikt nie p🤬li, że to wszystko powstało z prazupy. Jakiś mądry łeb to wszystko zaprojektował i czy jedni nazwą go Bogiem, inni Istotą czy Duchem Wszechświata, jakaś inteligentna siła w tym uczestniczyła. Jedynym niewypałem jesteśmy my (mentalnie), bo albo dar Wolnej Woli nam pop🤬lił priorytety (nie tyle dar, co złe wybory) lub nie zostaliśmy stworzeni przez ten sam "czynnik" choć w budowie nie odstajemy od cudu. Może z nami ktoś się po prostu bawił w naśladownictwo? nie wiem.
Wiem jednak, że cały wszechświat tak ogromny czy każda komórka, tak mała (będąca sama w sobie wszechświatem) są zbyt doskonałe by powstać same. Natury w to nie mieszajmy gdyż sądzę, że jest tylko softwarem by to wszystko działało jak powinno. Czyli znów wychodzi, że jesteśmy wirusem.
Czasami dochodzę do wniosku, że tak jak my jesteśmy zbudowani z komórek by tworzyć cały organizm, tak nasz świat z nami wszystkimi to tylko komórka jakiegoś większego organizmu. Kto wie, może Boga?
To oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie, więc proszę o ograniczenie hejtu, gdyż i tak w dupie Was mam.