Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-06, 0:46
Ja się zastanawiam jaka jest "szybkość prędkości" światła?
konto usunięte
2012-08-06, 2:35
jak powstało to wszystko ?
i tak niedouczony katol powie ci ze jesttesmy jedynymi zyjacymi istotami na swiecie
konto usunięte
2012-08-06, 3:12
Szkoda że nie widzieliście odcinka o wymiarach ! . Wpiszcie sobie np. jak wyobrazić sobie 10th wymiar
I straciłem 10 miliardów lat swojego życia, patrząc jak wirtualna kamera oddala się od mojego rodzimego klopa w otchłań kosmosu...
konto usunięte
2012-08-06, 10:21
Ciekawe czy to kiedyś się kończy a jak tak to jak wygląda jego koniec

.
konto usunięte
2012-08-06, 10:31
Tak... Ale i tak znają się idioci co będą twierdzić że jesteśmy sami we wszechświecie.
konto usunięte
2012-08-06, 10:40
Chyba jednak teoria strun najlepiej to wszystko tłumaczy. A jeśli chodzi o media i naukę o kosmosie... naukowcy w sprzęcie za 10 miliardów w końcu obserwują nową cząstkę, a w wiadomościach o tym dosłownie 15 sekund, po czym 10 minut o Madzi i kocyku.
Temat - polska języka, trudna języka :/
konto usunięte
2012-08-06, 10:54
Wartkość prędkości przyspieszenia pędu szybkości.