Polski motocyklista wpada w kłopoty w Afryce.
Z komentarzy wyczytałem ze było to na północy Mali, że grasuje tam boko haram i gość miał dużo szczęścia, że go nie odstrzelili.
Polaka uratowało wojsko które wjechało do wioski już po skończeniu nagrania, po wielogodzinnym przesłuchaniu puścili go wolno.
Jakiś sadol przetłumaczy o czym dokładnie gada czarny dżentelmen?
sznnek napisał/a:
że grasuje tam boko haram
k🤬a, przeczytałem boko halman
Po takim spotkaniu skafander do wyrzucenia
W skrócie mogę powiedzieć tyle, że chłop uratował Polakowi dupę. Mówi mu, że nie powinien się tutaj zapuszczać bo to strefa wojny z Boko. I jest wściekły na Polaka, że on jeździ bez ochrony. Mówił też, że zabierają go do "bossa" i on zdecyduje co z nim zrobią dalej. Nie chciał mu zrobić krzywdy i mówił, że jak by wjechał tam dalej to by zginął.
traf
2021-08-30, 13:10
typ też dobrze nie ma pod deklem,jeżdzi sobie motorkiem po Afryce jak gdyby nigdy nic hehe
zap🤬lone z Yołtuba
"Bart Flig
5 dni temu
Ci mężczyźni z karabinami to miejscowa milicja.Najprawdopodobniej uratowali Ci życie,mówili że nie powinieneś się tu znaleść i dalsza droga skończy się dla Ciebie porwaniem lub śmiercią ,Że jest to strefa wojny z Boko Haram.Jednym słowem uratowali ci te białe dupsko .Trzeba być idiotą że by się zapuścić w strefę wojny nie znając miejscowego języka tu akurat francuskiego .Głupi ma szczęście ."
Z dwojga złego wolę już chyba w Polsce mieszkać.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Z dwojga złego wolę już chyba w Polsce mieszkać.
A motocykliście brakowało w Pl adrenaliny,zapragnął zwiedzić kontynent prapraprzodkôw.
Kaliber 44 ostrzegal nas o Baku Baku juz w 95 roku
andrzejrobert75 napisał/a:
A motocykliście brakowało w Pl adrenaliny,zapragnął zwiedzić kontynent prapraprzodkôw.
Niech założy DG w Polsce, to będzie miał jej nadmiar.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Troche to nie aktualne, filmik z 2015 roku.
Wyraźnie słychać- typ w szlafroku mówi do niego- dlaczego tankujesz na Orlenie c🤬ju.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
fajny filmik z jutjubika, taki nie za fajny, a raczej nawet można rzec że c🤬jowy. Taki mocne 1/10
Na następną wycieczkę niech jedzie do faweli też będzie miał przygody łeb j🤬y