📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu pewnie sam nie wie co napisał. A tak na poważnie na końcu się okazało że ta laska to ma fujarę

nie prosciej i romantyczniej byloby: "HCESZ SIE RUHAĆ?" ?!
/ort nie jest przypadkiem
/ort nie jest przypadkiem

hmm 16 latkowie piją tanią wódke od rana... to jedyne wytłumaczenie

Na moje to zaszyfrowana wiadomość do członka obcego wywiadu...

Specjalnie to wrzucił żeby masochiści gramatyczni mogli sobie powstawiać kropki i przecinki.
No dawać. Który piwerszy?
No dawać. Który piwerszy?

może mi ktoś to na polski przetłumaczyć, bo ja nie rozumieć tak skomplikowanego języka.
Calkiem ciekaw ytekst jednak myśle ze mogl by byc lepszy bo takie teksty z regóły som lepsze a gdyby ten był lepszy to postawił bym piwo ale piwa nie postawie bo ten tekst nie jest lepszy od innych na tym portalu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie