👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra dobra, lepiej napisz od razu, że ojca spytałeś i Ci podsunął chwyt marketingowy który wykorzystał na Twojej mamuśce

Czasem nie trzeba forsy, wystarczy że laska ma kisiel w majtkach na sam twój widok

KaptajnDżek napisał/a:
Dobra dobra, lepiej napisz od razu, że ojca spytałeś i Ci podsunął chwyt marketingowy który wykorzystał na Twojej mamuśce
![]()
Przecież to jest wasz wspólny ojciec, spytaj swojej mamuśki

Skoro tak sobie śmieszkujemy w związku z premierą Gwiezdnych Wojen, to ja też opowiem dowcip:
Kylo Ren zabił Hana Solo.

Jest wiele sposobów: chloroform, mocny cios pałką w kark czy chociażby tabletka gw🤬tu.
Wcale nie trzeba się wykosztować.
Wcale nie trzeba się wykosztować.

mojo90 napisał/a:
Skoro tak sobie śmieszkujemy w związku z premierą Gwiezdnych Wojen, to ja też opowiem dowcip:
Nie zabił - po napisach końcowych jest dodatkowa, krótka scena, gdzie wyraźnie słychać jego głos mówiący o powrocie

Mercury001 napisał/a:
Nie zabił - po napisach końcowych jest dodatkowa, krótka scena, gdzie wyraźnie słychać jego głos mówiący o powrocie![]()
Nie spoileruj chamie.

No dobra, dobra, ale "force" to przecież w dokładnym tłumaczeniu "siła"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie