👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Ale co ona złego zrobiła? Miała dać dupy gołodupcowi? Tak waszym córkom doradzicie?

Smutas napisał/a:
Ale co ona złego zrobiła? Miała dać dupy gołodupcowi? Tak waszym córkom doradzicie?
ktoś jej coś doradał? to wyższ szkoła jazdy Smutny nie przewieziesz nie zrozumiesz nie por🤬asz:]

RockyWood napisał/a:
@up
nie zapomnij wziąć ferrari![]()
na moje szczęscie Polskie Kobitki nie są aż tak wybredne
jak się postarasz to na rower górski wyrwiesz
Hmm. A moze po prostu ten pierwszy nie byl w jej typie? Wszyscy gadacie o szmatach, ale auto jest zawsze dodatkowym atutem. Rownie dobrze mozna wpakowac hamburgera do fiata 125p i modela do ferrari, i nazwac laske szmata, bo wybrala modela. Lepiej by bylo, jakby on przejechal sie dwa razy, po jednym razie w innym aucie.

Dla kobiet ważne są pieniądze, dla mężczyzny wygląd. Ta zasada obowiązuje 90% ludzi, a większość udaje, że tak nie jest. Prawo natury. Więc tylko biedaki się bulwersują i nazywają kobiety obelżywie, bo nie chcą ich za charakter - prawda jest taka, że ci co mają pieniądze mają lepszy charakter niż biedny Czesiek spod sklepu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie