co za głąby. Widzieli, że jakiś dureń kręci bączki ale c🤬j jakieś pajace zapisali w ustawie, że pieszy ma pierwszeństwo.
pixastudio napisał/a:
co za głąby. Widzieli, że jakiś dureń kręci bączki ale c🤬j jakieś pajace zapisali w ustawie, że pieszy ma pierwszeństwo.
pixastudio napisał/a:
Co ma wspólnego pierwszeństwo pieszych na przejściu dla pieszych z wypadkiem gdzieś na wschodzie? Normalny czlowiek bedzie mówić nic ale ty nie jestes normalny.
Marcin360360 napisał/a:
Co ma wspólnego pierwszeństwo pieszych na przejściu dla pieszych z wypadkiem gdzieś na wschodzie? Normalny czlowiek bedzie mówić nic ale ty nie jestes normalny.
jesteś kolejnym głąbem, który wchodzi pod auto?
Niech bierze póki ciepła do bagarznika.Ja tak zawsze robię

podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021
pixastudio napisał/a:
jesteś kolejnym głąbem, który wchodzi pod auto?
Sam jestes glabem co p🤬li o ustawach jak to ma gowno wspolnego z filmikiem. Zapodaj jeszcze cos na temat PO i PIS czy co wy tam mistrzowie asocjacji lubicie farmazolic.
Nogi połamane, to nie ucieknie. Teraz tylko do bagażnika, na chatę i można r🤬ać.
dracov6664 napisał/a:
Niech bierze póki ciepła do bagarznika.Ja tak zawsze robię
Bez sensu, zanim dowiezie na chatę to mu wystygnie. Przy opcjach - na miejscu czy na wynos, w tym wypadku chyba lepsza ta pierwsza.