Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Podryw w restauracji
A................U • 2013-04-24, 19:06
Polityk siedząc w restauracji zauważył za innym stolikiem samotnie siedzącą atrakcyjną młodą kobietę więc zdecydował podejść do niej:

- Cześć. Mam na imię Marcin, mam 40 lat, zajmuję się polityką i jestem uczciwym człowiekiem.
- Cześć skarbie. Mam na imię Sara, mam 35 lat, zajmuję się prostytucją i nadal jestem dziewicą.
Zgłoś
kustoszpan 2013-04-24, 19:28 152
A obok przy stoliku usiadł czysty cygan wracający z pracy gdyż umówił się z inteligentnym murzynem, który przyjechał na swoim, niedawno kupionym rowerze.

podpis użytkownika

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
wowka01 2013-04-24, 19:39 12
kustoszpan napisał/a:

A obok przy stoliku usiadł czysty cygan wracający z pracy gdyż umówił się z inteligentnym murzynem, który przyjechał na swoim, niedawno kupionym rowerze.

Nie ćpiej tego.
Zgłoś
U................m 2013-04-24, 19:58 2
A pozniej rudy chinski murzyn gej feminista znalazl sobie przepiekna ksiezniczke z bajki.
The End
Zgłoś
B................S 2013-04-24, 20:10
Bierze tylko w dupe. Proste.
Zgłoś
Machol 2013-04-24, 20:11 3
Prostytutka dziewica - to możliwie. Wystarczy że zrobiła specjalizację z ssania pały.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
r................n 2013-04-24, 20:14 3
A obok przy stoliku siedział kierowca autobusu i zaczął bić brawo.
Zgłoś
bluzuk 2013-04-24, 20:58
Ja p🤬le...

podpis użytkownika

A kto umarł, ten nie żyje...
Zgłoś
P................z 2013-04-24, 21:23 11
Nagle do lokalu wszedł żyd i powiedział: stawiam wszystkim.
Zgłoś
Morning 2013-04-24, 21:50 1
@Machol - widzę kolega obeznany. specjalizacja ze ssania pały ... a dyplom za obciąganie ojcu też masz ?
Zgłoś
donszymon 2013-04-24, 22:26
@up
Przeczytałem "obrzezany"...
Zgłoś