Reakcje nawet spoko, ale nie ma to jak stara sprawdzona metoda podrywu na chloroform.
podpis użytkownika
Q L I M A X

Ciekawe czy cos zar🤬ali, czy tylko siebie na wzajem jak zwykle

jestem tępy z angielskiego w c🤬j
ale dam browara że niby rozumiem
ale dam browara że niby rozumiem
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

Normalna forma umawiania się, a nie przez facebooka albo inne internetowe gowno. Browar dla tych panów za darmową naukę podrywu dla nieśmiałych internetowych ciot

No, takie pranki to ja rozumiem... Kulturka jest, cycki są, co prawda nie ma martwych dzieci, ale wszystkiego mieć nie można, podobno...
Ja to raz jechałem wczoraj do sklepu po cipsy i na kole ale te laski chodziły nago po stacji paliwowej i mi sie tak do rowu wjechało i ja to nie wiem czemu była ta przyczyna.
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
@żułw:
Rzeczywiście tak było! Sam widziałem na swoje oczy, z okna, jak leciałem paralotnią.
Rzeczywiście tak było! Sam widziałem na swoje oczy, z okna, jak leciałem paralotnią.

@UP up
Bylem w tym rowie. zachlalo mi sie i tam zalegalem .wszystko stamtad widzialem. wiec potwierdzam. paralotnie tez widzialem
Bylem w tym rowie. zachlalo mi sie i tam zalegalem .wszystko stamtad widzialem. wiec potwierdzam. paralotnie tez widzialem
Byłem stacją, potwierdzam gołe laski. Nic więcej nie widziałem, bo gołe laski.
K🤬a co to za czasy, że laski lecą na jakieś c🤬y które chodzą latem w tych swoich pedalskich zimowych czapeczkach...
DzikaSkarpetka napisał/a:
No, takie pranki to ja rozumiem... Kulturka jest, cycki są, co prawda nie ma martwych dzieci, ale wszystkiego mieć nie można, podobno...
chciałeś być śmieszny, nie wyszło...
se k🤬a w gimnazium pranka zrób...