📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Nigdy nie byłem ciotą, ale mam nieco ciemniejszą karnację przez co nazywano mnie rumun i trochę się nademną znęcano. Dziś z tymi typami jesteśmy kumplami i postanowiłem to wszystko zostawić za sobą, ale gdybym chciał to dziś przy, nazwijmy to, możliwościach fizycznych bym ich pozabijał.
Szary_Jeleń napisał/a:
Nigdy nie byłem ciotą, ale mam nieco ciemniejszą karnację przez co nazywano mnie rumun i trochę się nademną znęcano. Dziś z tymi typami jesteśmy kumplami i postanowiłem to wszystko zostawić za sobą, ale gdybym chciał to dziś przy, nazwijmy to, możliwościach fizycznych bym ich pozabijał.
A u nas w kraju albo na zachodzie w "wielkiej rzeszy" takie rzeczy nie mają miejsca ? Większość społeczeństwa już dawno zatraciło mózg i logiczne myślenie. Ważne aby było tanie piwo w Biedronce i sprawny tv/internet. hehehehehe
Typowe patusy, które są odważne w grupie i potrafią się znęcać tylko nad słabszymi
. Przecież takich jest pełno.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie