👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nebelwerfer napisał/a:
niesprowokowany atak rosjan [...] nie nazwałbym siłą czegoś co jest prawem

W pisowskim (k)raju to samo od 2023 roku.
Żartuję. Przecież nikomu nie uda się kupić cukru
Żartuję. Przecież nikomu nie uda się kupić cukru

Dzieciątko_Jezus napisał/a:
kobiet za krótkie włosy i męskie ciuchy nikt nie tłucze
Proszę bardzo sadol.pl/t/491622

Co do poprzednich komentarzy - kochani napinacze i wojownicy klawiatury, chciałbym przypomnieć że na wschodzie jeden z naszych wrogów atakuje drugiego naszego wroga - więc nie spinać się kto kogo czemu i jak - tylko kibicować patafianom aż się wyrżną co do jednego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jakim trzeba być żałosnym żeby kogoś prześladować za wygląd... kozaki z wyciętego lasu bo są w gronie...
Tak działa patologia. Dlatego dobrze że policja od czasu do czasu robi najazdy na takie osiedlowe śmiecie. Szkoda tylko że sam czasem lubie nocą wyjść w dresach i kapturze i mnie obserwują.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie