📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Przeciętny obywatel rosji. No, a teraz pomyślcie sobie, że przeciętny soldat na froncie ma jeszcze niższe IQ i jeszcze mniejsze hamulce plus zielone światło od puty aby robić co chce póki idzie do przodu w dobrym kierunku geograficznym.

Scena jakich było wiele w latach 90. Bieda, alkohol i agresja.
Halman napisał/a:
ciekawe czemu jeszcze nie na froncie łącznie z Rudym..?
Ten "Rudy" to robiłby za markietankę

Frank_Lopez napisał/a:
Scena jakich było wiele w latach 90.
Wtedy nie było przyzwolenia na pedałowanie, a teraz to wręcz moda.
Śmieją się z niego a jak ich z nim do BWP wsadza i puszcza przed siebie, to będą razem płakać.
~VeIture napisał/a:
Przeciętny obywatel rosji. No, a teraz pomyślcie sobie, że przeciętny soldat na froncie ma jeszcze niższe IQ i jeszcze mniejsze hamulce plus zielone światło od puty aby robić co chce póki idzie do przodu w dobrym kierunku geograficznym.
a teraz wyobraz sobie tylko Ukrainskie sebiksy, ktorym wmawiaja, ze Rosjanie to zwierzeta, sila wcielaja do armii i pod kloszem zachodnich mediow, ktore postaraja sie zeby zadne gowno, ktore zrobia nie ujrzalo swiatla dziennego...

Siriuz napisał/a:
a teraz wyobraz sobie tylko Ukrainskie sebiksy, ktorym wmawiaja, ze Rosjanie to zwierzeta, sila wcielaja do armii i pod kloszem zachodnich mediow, ktore postaraja sie zeby zadne gowno, ktore zrobia nie ujrzalo swiatla dziennego...
Proszę przypomnij mi który z sebixów wszedł do czyjego podwórka? Ukr do kacapa czy kacap do ukra?
~VeIture napisał/a:
Proszę przypomnij mi który z sebixów wszedł do czyjego podwórka? Ukr do kacapa czy kacap do ukra?
A ktory sebix zaprosil na swoje podworko tuz obok drugiego sebixa najwiekszego jego wroga, puszyl sie i obsmiewal? Jak sie postepuje jak sebix to sie wygrywa sebixowe nagrody. Poza tym zaden powod nie usprawiedliwia do zezwierzecenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie