Dla tych co nie chcą się logować aby dać komenta:
Jakies cycki takie sam nie wiem...
@up p🤬lisz jak potłuczony! brałby jak arab koze
@up sam p🤬lisz, wyp🤬alaj!
(autor dostał warna)
O k🤬a, ale zjeby, a laske r🤬ałby
Nie dziękujcie.
Jakies cycki takie sam nie wiem...
@up p🤬lisz jak potłuczony! brałby jak arab koze
@up sam p🤬lisz, wyp🤬alaj!
(autor dostał warna)
O k🤬a, ale zjeby, a laske r🤬ałby
Nie dziękujcie.

Mojito, on nie kazał nikomu wyp🤬alać
A dostał warna "z dupy" trochę

~Mojito, dałeś dupy z tym warnem. Czytasz ze zrozumieniem regulaminy, na których się opierasz, i posty, za które karzesz?
A na marginesie, jak już, powinieneś usunąć, zgodnie z regulaminem, "obraźliwego" posta.
[edit]
Robótka na zamówienie.

A na marginesie, jak już, powinieneś usunąć, zgodnie z regulaminem, "obraźliwego" posta.
[edit]
Robótka na zamówienie.

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

Mody na sadolu robią się gorsze niż oficerowie politbiura. Za co niby k🤬a ten warn? ogarnij się modzie drogi. Warnami sypać na prawo i lewo każdy debil potrafi tłumacząc się niby opieraniem o regulamin a użyć mózgu do oceny czy warto i czy jest za co już trudno?
A.J.K.S napisał/a:
Mojito, on nie kazał nikomu wyp🤬alać
A dostał warna "z dupy" trochę
![]()
MOJITO może dawać warny kiedy chce i komu chce bo ma takie widzimisię . Czyżby władza uderzyła do główki !?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
No, w parlamencie nie zasiadacie, żeby wszystko umknęło oku społeczności sadolowej... Nie sprowadzajmy wiejskiej w kręgi administracji...
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
podstawą tutaj są raczej cycki

podpis użytkownika
Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę.
Widzę, że filtr na słowa kluczowe działa
To jak w dyskusji z samym sobą każe sobie wyp🤬alać też podpada. Warto zapamiętać

To jak w dyskusji z samym sobą każe sobie wyp🤬alać też podpada. Warto zapamiętać